Kursus

AI og Sprogteknologi

Lær hvordan kunstig intelligens (AI) og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan transformere din virksomhed eller offentlige organisation. Kurset er skræddersyet til at udstyre ledere og (ikke-tekniske) fagfolk med den vigtige forståelse og færdigheder, så du kan udnytte AI’s potentiale til at skabe markant forretningsværdi og forberede dig på fremtidens teknologiske landskab.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500,-

Sprog

Dansk

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig Globeteams nyhedsbrev og få nyheder og invitationer til webinarer og events direkte i din indbakke.

Revolutionér din forretning med AI og Sprogteknologi

I takt med den hurtige udvikling inden for kunstig intelligens (AI) og sprogteknologi, som fx ChatGPT, bliver det stadig vigtigere for jer som virksomhed eller offentlig myndighed at forstå, hvordan disse teknologier kan udnyttes til at skabe forretningsmæssig værdi.

På dette interaktive kursus vil du lære at identificere og lede succesrige AI-projekter, samt at mestre interaktion med avancerede sprogmodeller som ChatGPT. Kurset kombinerer teoretisk indsigt med praktiske øvelser, så du får mulighed for at anvende det du lærer, direkte i forhold til din egen virksomhed. 

Med en imponerende score på 4,8 ud af 5 fra tidligere deltagere, er kurset anerkendt for sit høje niveau og praktiske relevans.

Indhold

Vi kommer igennem disse emner på kurset:

Udbytte

Det får du med hjem:

Målgruppe

Ledere og beslutningstagere: De personer, der skal tage de strategiske beslutninger om, hvorvidt og hvordan AI og sprogteknologi skal implementeres i virksomheden.
Projektledere og IT-chefer: De personer, der er ansvarlige for at styre og gennemføre teknologiprojekter i virksomheden.
Forretningsudviklere og innovationsansvarlige: De personer, der skal spotte nye forretningsmuligheder og drive innovation i virksomheden gennem nye teknologier.
HR og personaleledere: De personer, der skal forstå, hvordan automatisering kan påvirke arbejdsopgaver og roller i organisationen, og som skal være forberedt på at håndtere disse ændringer.

Praktisk info

Udtalelse fra tidligere kursusdeltager:

“Kunstig intelligens er i den grad allevegne. Globeteams todages kursus udi (særligt) ChatGPT/GPT er en sand fornøjelse at deltage i. Underviseren vekslede fint mellem teorien bag og den praktiske anvendelse. Jeg er fyldt med inspiration og kan ikke vente på at få nogle ideer ud at flyve”.

Kristian

Underviser på dette kursus

Nick er en inspirerende teknologikonsulent med en stærk baggrund inden for kunstig intelligens, maskinlæring og GPT-teknologi. Han  har mange års erfaring med at assistere private og offentlige organisationer  med udvikling, implementering og anvendelse af kunstig intelligens, machine learning og GPT-teknologi. Som universitetslektor har Nick undervist kandidatstuderende i data science og AI ved Aarhus Universitet igennem flere år; et vidnesbyrd om hans evne til at formidle komplekse koncepter.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler