Om Globeteam

Kunstig intelligens er på dagsordenen i kommunerne

Artikel bragt i ITWatch med interview af Mikkel Hempel

Nye teknologier som kunstig intelligens var et af hovedtemaerne på årets Digitaliseringsmesse i Odense. Her kunne deltagere fra kommuner, regioner og staten blandt andet møde Globeteams chatbot-løsninger, og høre Syddjurs Kommunes projektleder Dorte Ougaard Kristensen fortælle om deres erfaringer med en chatbot i it-afdelingen.

 IT Watch lyttede med og interviewede bagefter Globeteams Mikkel Hempel. Læs uddrag af artiklen neden for.

Hos Globeteam oplever man generelt en stigende interesse hos kommunerne for løsninger med kunstig intelligens, og stemningen er den samme, hvis man eksempelvis spørger konsulenthusene Devoteam eller Pwc, der også er repræsenteret på messen i Odense. Meldingen er dog også, at kommunerne stadig er i den spæde, søgende fase og endnu ikke har kortlagt, hvordan man kan og vil bruge kunstig intelligens.

“Alle synes, at det er interessant, men det gælder om at gøre det konkret – hvad er det, kunstig intelligens kan gøre for den enkelte kommune? Mange gange ser vi i forhold til chabots, at udfordringen er, at kommunen gerne vil have en chatbot, men de har ikke gjort sig nogle tanker om, hvad formålet med chatbotten er. Man mangler at få klarlagt, hvilken værdi chatbotten skal give, og hvad den konkret skal hjælpe med,” siger Mikkel Hempel fra Globeteam.

Læs resten af artiklen her. Ønsker du at læse hele artiklen, tilbyder ITWatch et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Artiklen er bragt i ITWatch den 28.09.18, af Maria Broe Trustrup Hansen.

Globeteam har hjulpet Syddjurs Kommune med at etablere chatbotplatformen. Læs mere om projektet i nyhedsbrev fra Digitaliseringsmessen her

Vil du høre mere om Globeteams løsninger, og hvordan vi kan hjælpe jer med at komme i mål med en chatbot-løsning, så kontakt Mikkel Hempel, Per Andreasen eller Nick Rishøj Danmand.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?