Globeteam søger konsulenter med stor erfaring i Navision Stat

Skrevet af
Tina Mikkelsen
Nyhed

Del indlæg

Har du lyst til at præge den fremtidige økonomistyring i staten?

Vil du udvikle, undervise i og implementere økonomistyringsløsninger på statslige arbejdspladser med udgangspunkt i de statslige standardsystemer? Har du projektlederkompetencer? Så er du måske en af de erfarne og løsningsorienterede konsulenter, vi søger til ERP-teamet i Globeteam.

I Globeteam får du en hverdag, hvor du arbejder med udfordrende og komplekse opgaver, og hvor du som konsulent er specielt udpeget af kunden, fordi kunden ved, at du leverer varen på de rigtig svære problemer En hverdag, hvor du arbejder sammen med de allerbedste, og dermed får verdensklasse sparring og opgaveløsning.

Hvor uformel stemning og humor er i højsædet, og hvor du ved, at du får en rigtig god betaling for din indsats, takket være vores unikke og meget fordelagtige aflønningsmodel.

Dine primære arbejdsopgaver:

Du skal være med til at skabe og implementere økonomistyringsløsninger til statslige organisationer, herunder selvejende institutioner (uddannelsesinstitutioner m.fl.), hvor du tager udgangspunkt i organisationens behov og krav til intern styring. Formålet er at skabe de bedste og mest driftssikre løsninger. Derfor vil det være din opgave at imødekomme organisationen, hvor den er udfordret, og kortlægge ønsker og behov i bestræbelsen på at nå de målsætninger, som kunden har.

Løsningerne tager typisk afsæt i statens standardsystemer, såsom Navision Stat, LDV, IndFak, RejsUd og det Fællesstatslige Budgetsystem med inddragelse af andre relevante systemer/værktøjer som Power BI. Du vil også blive involveret i undervisning i Navision Stat, som vi varetager på vegne af Økonomistyrelsen.

Dine kvalifikationer og erfaring:

Vores primære forventning er, at du har god erfaring med Navision Stat og har erfaring som økonomikonsulent, der kan tale forretning med kunderne, samt være en del af opgaveløsningen.

Hvis du ovenikøbet har erfaring med at undervise i Navision Stat, er det en fordel, men ikke et krav.

Du skal have min. 8-10 års erfaring som ekstern konsulent, herunder have arbejdet med økonomistyring i staten eller selvejesektoren.

Endvidere forventer vi:

  • At du har erfaring med salgs-/kundearbejde
  • At du kan skabe egne kunde og medvirke til salg og salgsfremmende aktiviteter
  • At du har erfaring som ”arkitekt” med design af økonomi- og ressourcestyringsløsninger (ERP)
  • At du har erfaring med it/systemimplementeringer og ser forretningsmuligheder i digitalisering og effektiviseringsagendaen.

Din personlige profil og baggrund:

Du trives med de lidt mere udadvendte funktioner og opgaver, såsom:

  • Mødeledelse og facilitering af drøftelser i grupper – både for ledere og medarbejdere
  • Holde oplæg og undervise
  • Skriver og arbejder hjemmevant og sikkert i hele Office-pakken

Du kan glæde dig til:

En givende hverdag i Globeteam, hvor folk trives. Globeteam er et unikt IT-konsulenthus med stort fokus på vidensdeling og samarbejde, og du kan derfor sparre med virkelig dygtige specialister, samtidig med, at der er god plads til det sociale. Du indgår dermed i et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi arbejder passioneret med kritiske tekniske problemstillinger, komplekse software platforme.

  • En spændende hverdag i et team, der går højt op i at sikre, at alle parter er dybt involveret i projekterne.
  • Et agilt samarbejde med kunden, hvor I hurtigt og effektiv producerer løsninger, som brugerne kan afprøve i praksis.

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus i stærk vækst, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for business consulting, infrastruktur, udvikling samt cyber- og informationssikkerhed.

Som konsulent i Globeteam bliver du en del af vores unikke forretningsmodel, der er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor den enkelte konsulent og teamet er selvstændige ”cost centre”, og hvor aflønningen således er ligefrem proportional med resultatskabelsen.

Se mere om livet som Globeteam-konsulent på: www.globeteam.com/bliv-konsulent

Lise Christensen - Globeteam
Lise Christensen
Rekrutteringskonsulent

Lyder det som noget for dig?

Så send en ansøgning og dit CV til Lise Christensen på mail lch@globeteam.com

Har du spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at kontakte Lise Christensen på email eller telefon: 54587616.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Andre læste også
Claus Moldow og Holger Brøns Jensen
1. december 2022
Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark
Det danske konsulenthus Globeteam har købt managed service-forretningen af Asseco Danmark, som siden 2020 har etableret en forretning, hvor selskabet leverer forvaltning og drift af IT-løsninger.
29. november 2022
Sådan reducerer du risikoen for, at jeres SAP S/4HANA-projekt bliver forsinket
Overgangen fra ældre versioner af SAP til SAP S/4HANA er en opgave med højt strategisk fokus og stor betydning for forretningen.
Globeteams erfarne konsulenter rådgiver omkring IT-sourcing
15. november 2022
Understøtter jeres outsourcingkontrakt en agil udviklingsstrategi?
Stiger prisen på jeres outsourcingkontrakt pga. de høje elektricitetspriser? Så er det måske nu, I skal tage en dialog med leverandøren om at skrue op for agiliteten

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler