Vores Konsulenter

Ulrich Rysgaard

Ulrich Rysgaard

  • Team: Infrastruktur
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2025 2008
  • Skype-nr: +45 8844 7626
  • E-mail: ur@globeteam.com

Ulrich Rysgaard er technology strategist-konsulent i infrastruktur-teamet, hvor han primært arbejder som teknologirådgiver og løsningsarkitekt med fokus på at udarbejde teknologi-roadmaps og teknologi-analyser, der giver et solidt beslutningsgrundlag samt dokumentere og kvalitetssikre løsningsarkitektur og overordnede løsningsdesign.

Med en struktureret og analytisk tilgang skaber Ulrich overblik og har stærke evner for at udarbejde koncepter samt gennemføre analyser og assesments. Han er i stand til at visualisere og formidle komplekse løsninger og processer klart og forståeligt i både en teknisk, organisatorisk og forretningsmæssig/strategisk kontekst.

Ulrich kommer fra en rolle som Technology Strategist i Microsoft, hvorfra han har et stort overblik og indsigt i Microsofts teknologier – særligt inden for Microsoft Azure cloud samt sikkerhed på tværs af Microsofts teknologi-stak, især i forbindelse med Microsoft 365.

Ulrich har desuden mange års erfaring som bl.a. projektleder, teknisk ansvarlig, chefrådgiver og udvikler. Både fra tunge globale teknologivirksomheder som Microsoft, Verizon og Intel samt fra start-ups og gazellevirksomheder som Connect Partner (købt af TDC), Camoma og Data Respons.

Som konsulent har Ulrich arbejdet med en række offentlige kunder indenfor bl.a. sundhedssektoren og med store private virksomheder som bl.a. Carlsberg og DSV.

Ulrich trives i en udadvendt position og brænder for rollen som formidler og bindeled til forretningen.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?