Vores Konsulenter

Susanne Helene Leth

Susanne Helene Leth

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2986 4034
  • Skype-nr: +45 8844 7634
  • E-mail: shl@globeteam.com

Susanne Leth arbejder som forretningskonsulent og projektleder og har mere end 20 års erfaring inden for it fra adskillige roller: Med softwareudvikling, forretningsudvikling og digitalisering, som it-chef i energisektoren, som Tech M&A Transaction Manager og leder i en Software as a Service (SaaS)-virksomhed, og som konsulent og projektleder.

Susanne har tidligere arbejdet med Business Consulting, Business Intelligence og data management-løsninger i syv år hos Oracle. Og med en international MBA og en Master i Miljø- og Energiret har Susanne sin styrke som brobygger mellem teknik og forretningen, og hendes erfaring fra begge sider af et rådgivningsforløb giver et rigtigt godt indblik i de behov, der findes på begge sider af et samarbejde. Susanne er derudover PRINCE2-certificeret projektleder.

Hendes brede baggrund fra både energi- og it-sektoren har givet hende en særdeles stærk profil i skæringspunktet mellem forretningsudvikling, it og energi og sætter hende i stand til at navigere sikkert og effektivt i et miljø, hvor tekniske skills møder forretningen og dens krav.

Susanne er som person nysgerrig, udadvendt og løsnings­orienteret – og både fascineret af og begejstret for de muligheder som den nyeste teknologi giver for såvel håndtering af væsentlige, samfundsmæssige problemstillinger som for virksomheders bæredygtige værdiskabelse.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?