Vores Konsulenter

Steen Schneidermann Lillelund

Steen Schneidermann Lillelund

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 6015 3402
  • Teams: +45 8844 7612
  • E-mail: ssl@globeteam.com

Steen Lillelund har mere end 13 års erfaring med ledelse, projektledelse og problemløsning inden for både den offentlige og private sektor. Steen har både stor erfaring i rollen som teknisk projektleder med løsning af kvalitets og compliance problemer – og som projektleder for implementering af softwaresystemer til lagerstyring, kvalitetssystemer og produktion, hvor compliance med myndighedskrav er i fokus. 

Steen har arbejdet som projektleder og intern konsulent i medicoindustrien, hvor han har fået erfaring med kvalitetssikring i et GMP reguleret miljø. Det har givet ham dyb indsigt i implementering og overholdelse af FDA krav, MDR, ISO 13485:2016, ISO 27001:2016 samt GDPR. Yderligere har Steen indsigt i FDA 21 CFR Part 11 compliance krav for elektroniske arkiver og signaturer samt krav til software validering. 

Steen har 5 års erfaring som jægersoldat i de danske specialstyrker og har her bl.a. haft ansvar for udvikling, implementering og brugen af kommunikations-, planlægnings- og målsøgningssystemer. Yderligere har det givet ham stort kendskab til ledelse, person- og teamudvikling, problemløsning og planlægning. 

Steen har beskæftiget sig med softwareudvikling i mange år (primært på .NET-platformen), inklusiv 6 års erfaring med udvikling af software og applikationer målrettet medicoindustrien med særlig fokus på signal- og billedanalyse, realtids diagnostik, modellering og machine learning. Senest har Steen primært arbejdet med Cloud (Azure) og fokuseret på distribueret system arkitektur og serverless løsninger. 

 

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?