Vores Konsulenter

Søren Hjordt

Søren Hjordt

  • Team: Infrastruktur
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 3134 6910
  • E-mail: shj@globeteam.com

Søren Hjordt arbejder som konsulent med fokus og kompetencer inden for design, rådgivning og implementering omkring Active Directory, automatiseret udrulning af servere og klienter samt Windows Remote desktop services og Windows Server generelt.

Søren har ofte været teknisk ansvarlig og indgået i et tæt samarbejde med kunderne i forbindelse med de projekter, han har arbejdet på. Herunder Active Directory opgraderinger fra 2003 til 2008 R2 og egentlige domain migreringer. Desuden har Søren designet, planlagt og implementeret automatiserede server og klient udrulninger. Oftest udført ved hjælp af Microsoft Deployment Toolkit og/eller Configuration Manager.

I forbindelse med projekter og opgaver har Søren udført en række automatiseringer ved hjælp af scripts (vbscript & Powershell). Scripts er kommet til anvendelse, hvor der har været ønsker om at få automatiseret daglige driftsrutiner samt automatisering under migreringer.

I varetagelsen af tidligere opgaver har Søren i tæt samarbejde med kunden arbejdet med løbende dokumentering for at understøtte og sikre fundamentet omkring de fremadrettede driftsrutiner og opgavens arkitektur.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?