Vores Konsulenter

Søren Knudsen

Søren Knudsen

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 4053 3865
  • E-mail: sk@globeteam.com

Søren Knudsen er software specialist og har flere års erfaring inden for design, udvikling, og test af softwareløsninger. Gennem de seneste år har Søren arbejdet som konsulent for en lang række danske og internationale virksomheder både i den private og offentlige sektor, hvor han har varetaget roller som arkitekt, rådgivende ingeniør og ledende udvikler. Han har været en aktiv sparringspartner gennem hele projektforløbet – fra specifikation og design, udvikling og kvalitetssikring til overdragelse.

Søren besidder en stor viden indenfor mobil-, cloud-, og webteknologier, hvor han i de seneste år har beskæftiget sig med teknologier såsom Internet of Things, microservices, progressive webapplikationer via eksempelvis React og Angular. Yderligere har han en dybdegående indsigt i Microsoft Azure-platformen, hvor han blandt andet har arbejdet med distribuerede softwareløsninger, continuous Integration/deployment og optimering af udviklingsprocesser i DevOps regi.

Endvidere har Søren gennem sin karriere specialiseret sig i at forstå krav, designe og implementere applikationer i samarbejde med slutbrugere og domæne eksperter. Søren har en professionel smilende personlighed og en pragmatisk og analytisk tilgang til udarbejdelse af løsninger, som giver værdi for kundens forretning.

Søren er uddannet civilingeniør i software.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?