Vores Konsulenter

Peter Schmidt

Peter Schmidt

  • Team: Infrastruktur
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2080 9436
  • E-mail: psc@globeteam.com

Peter Schmidts hovedkompetence er inden for design, implementering, migrering og rådgivning af Microsoft Collaboration og Identity-løsninger.

På den tekniske side har Peter stor erfaring med Office 365, Exchange, Azure, Skype for Business og Microsoft PKI. Ud over on-premise infrastruktur-løsninger har Peter arbejdet med at integrere virksomheder med Office 365 og Azure.

Peter blev tilbage i 2008 certificeret som Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) indenfor Exchange Server, og han er dermed en af de højst certificerede på dette område i verden. Han har derudover været Microsoft MVP, ligeledes siden 2008, på Exchange Server og nu Office Servers & Services. Så han er en af kun en håndfuld it-professionelle i verden, som både er MCSM og MVP.

Peter har desuden været taler på flere danske og internationale konferencer samt User Group-arrangementer.

Peter har arbejdet i it-branchen i 20 år – de seneste 9 år som infrastruktur- og cloud-arkitekt/konsulent hos EG A/S – og har deltaget i alle former for it-projekter fra de helt små, til de helt store Enterprise- og uddannelsesløsninger med flere end 60.000 brugere.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?