Vores Konsulenter

Peter CG Andersen

Peter CG Andersen

  • Team: Leadership & Change
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: + 45 2880 3353
  • Teams: + 45 8844 7616
  • E-mail: pca@globeteam.com

Peter er konsulent i Leadership & Change-enheden med fokus på transformative og komplekse forretnings- og IT-programmer. Peter har mere end 35 års bred IT-erfaring med C-level ledelse og programstyring, projektledelse, strategidefinition og -udrulning, procesoptimering og -udvikling.  Peter har arbejdet med stort set alle discipliner indenfor digitalisering og med integration af nye digitale løsninger til traditionel IT-infrastruktur. Han har både bred og dyb erfaring fra projekter på nordisk, europæisk og international basis.

Peter har arbejdet i brændpunktet mellem nye og eksisterende forretningsbehov, organisationsudvikling, medarbejderinvolvering, IT-understøttelse, og leverandørstyring. Han har fokus på integritet og ordentlighed og håndtering af organisationens værdisæt koblet til dens formål – samt på udmøntning i konkrete processer og tiltag. Peter har de seneste år arbejdet med Cloud samt forretningens behov for at integrere til den eksisterende IT-infrastruktur i forandringsprocessen.

Peter er cand.scient.pol. fra Århus Universitet. Han arbejdede i Finansministeriet i en årrække, før han kom til IBM, hvor han har haft mange kasketter på; Han har arbejdet med teknisk salg til den offentlige sektor, været en del af IBM Consulting, siddet som leder af teknologirådgivning til kunder, og senere beskæftiget sig med salgsledelse og haft en rolle som IBM executive i strategi-, salgs- og transformationsledelse i et internationalt karriereforløb.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?