Vores Konsulenter

Oisin Daly Kiær

Oisin Daly Kiær

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: + 45 2257 9438
  • Teams: + 45 8834 9517
  • E-mail: odk@globeteam.com

Oisin (udtalt som “Machine” uden ‘M’) er en stærkt udadvendt ingeniør med specialisering i datavidenskab og machine learning. Oisin har udviklet modeller i mange forskellige domæner, f.eks. bioinformatik og astrofysik i løbet af sine studier, både i form af kompleks Deep Learning og mere vanlig ML og statistik. Han brænder for at løse problemer i et team, og specielt for projekter han føler, betyder noget for menneskeheden. Hans kerne-kompetence rent teknisk er i .NET/C# og Python, men han leder altid efter muligheder for at udvikle sig i nye sprog og interessante teknologier, og har dermed en bred vifte af andre tekniske færdigheder.

Oisin har arbejdet på alle lag af softwarestakken, fra frontend over backend, helt ned til modeludvikling og DevOps.

Oisin er stærk til at holde de overordnede business-mål med et stykke software i fokus, og tænke fra kundens synspunkt når han udvikler. Han er venlig og meget snakkesalig, især når det kommer til at udveksle viden mellem ham selv og eksperter fra andre domæner, som altid er vigtigt i software, der skal opnå noget meget eksakt.

Oisins gode kompetencer inden for statistik og ML er relevante for meget statistiktunge opgaver. Han kan udtale sig sagligt om et datagrundlags brugbarhed, og kan vejlede om den bedste vej fra kundens behov til en funktionel løsning, som han i øvrigt også derfra er kvalificeret til at føre ud i livet.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?