Vores Konsulenter

Mikkel Hempel

Mikkel Hempel

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 9389 2900
  • Teams: +45 88349506
  • E-mail: mhe@globeteam.com

Mikkel arbejder som seniorkonsulent og har i det meste af sin karriere arbejdet med .NET-udvikling, forretningsanalyse samt enterprise- og løsningsarkitektur.

Mikkel har flere års erfaring med produktudvikling og kundespecifikke løsninger til både den offentlige og private sektor. Her har han fungeret som arkitekt, ledende udvikler og teknisk projektleder på en lang række projekter, bl.a. indenfor elektronisk indkøb og fakturering, outplacement, digitale undervisningsplatforme, sagsbehandling og registreringssystemer samt dataanalyse.

Som specialist indenfor særligt Microsoft-teknologier har han en dyb indsigt i Microsoft Azure-platformen, MS SQL og klientteknologier på tværs af mobil, desktop og web. Siden 2010 har Mikkel primært arbejdet med Cloud (AWS og Azure), hvor han siden har fokuseret på distribueret systemarkitektur, søgning og optimering ved udskalering ift. datatunge og performance-krævende løsninger.

Endvidere besidder Mikkel en bred viden inden for arkitektur, designparadigmer og agile udviklingsprincipper, hvilket han ofte rådgiver om i forbindelse med nyudvikling, konsolidering af eksisterende systemer eller review af leverance fra tredjepartsleverandører.

Endeligt har Mikkel stor erfaring med DevOps-arbejde, hvor han har arbejdet med opsætning og udrulning af en bred vifte af Continuous Integration- og Deployment-værktøjer.

Mikkel har stor interesse for de forretningsmæssige aspekter og gør en dyd ud af at formidle selv teknisk tunge emner ift. modtagerens tekniske indsigt.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?