Vores Konsulenter

Mette Overgaard Hansen

Mette Overgaard Hansen

  • Team: Dynamics
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2277 0022
  • Teams: +45 8844 7652
  • E-mail: moh@globeteam.com

Mette Overgaard Hansen har med en baggrund som fysioterapeut en utraditionel indgangsvinkel til it-projekter og har altid brugerens perspektiv for øje i sit arbejde. Men it har altid haft hendes interesse, og det var derfor et naturligt brancheskifte.

Det er blevet til mere end 13 års erfaring i it-branchen, der spænder bredt over generel viden og kompetencer inden for hardware, software, infrastruktur og support til specielle applikationer herunder bl.a. Microsoft Dynamics CRM. I alle år og brancher har hun været involveret i projekter og undervisning iht. forretningsprocesser og optimering, såvel internt som eksternt.

Mette har de seneste år arbejdet primært med Microsofts CRM application og er certificeret bredt fra version 2011 til nuværende, og så har hun 9 års erfaring med brugersupport, administration, løsningsarkitektur og procesimplementering.

I 2017 var de primære roller projektledelse og løsningsarkitekt på opgradering af Københavns Kommune KoncernService CRM-løsning fra version 2011 til 2016 med afklaring og implementering af yderligere forretningsønskede funktionaliteter, samt løsningsarkitekt for Boligorganisationernes Landsforenings CRM-løsning som centralt medlems- og kursushåndteringssystem med integration til online selvbetjeningsløsninger og intern NAV.

Derudover er Mette certificeret Prince 2 Practitioner og har mange års erfaring i deltagelse samt ledelse af projekter og leverancer for private virksomheder, såvel som offentlige institutioner.

Mette har en markant evne til at se ”the missing link” og søge at løse kerneproblemer i stedet for at symptombehandle, og derudover har hun en helt unik forståelse og evne til at oversætte de behov, som generelt kommer til udtryk fra brugere til en teknisk løsning. Kardinalprincippet er at skabe forståelse mellem de tekniske kompetencer og forretningen for derved at forene forretningens forståelse og behov med teknikkens muligheder

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?