Vores Konsulenter

Martin Junge Albrechtsen

Martin Junge Albrechtsen

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 4272 5235
  • Skype-nr: +45 8844 7635
  • E-mail: mja@globeteam.com

Martin er certificeret projektleder med 15 års erfaring med projekt- og programledelse af komplekse IT-projekter. Han har leveret projekter inden for den fulde palette af IT, der både dækker drifts-, infrastruktur- og forretningsorienterede projekter.

Derudover er Martin både certificeret i Prince2 (Practitioner) og som Project Management Professional (PMI), og han har stor erfaring med at arbejde med forskellige projektmodeller.

Martin har leveret projekter inde for de fleste grene af IT-infrastruktur og har en god teknisk forståelse samt evnen til at oversætte de tekniske krav til beslutningsoplæg, som forretningen kan forholde sig til. I de seneste år har Martin især beskæftiget sig med konsoliderings- og moderniseringsprojekter inden for IT-platforme og teknologier.

Martin fungerer optimalt som bindeled mellem den tekniske og den forretningsmæssige udnyttelse af IT og rådgiver i forhold til hvilke initiativer, der skal prioriteres.

Endvidere er Martin en stærk leder, som har lang erfaring med at sammensætte stærke teams, der leverer, uagtet om det er interne eller eksterne ressourcer, og om de arbejder lokalt eller internationalt. Med sin strukturerede tilgang formår han at skabe overblik, hvilket giver et solidt fundament at bygge videre på eksempelvis i forhold til projektmodel og leverancemetoder.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?