Vores Konsulenter

Lars Øhrberg

Lars Øhrberg

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Globeteam consultant
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 6088 3333
  • Lync-nr: +45 8834 9533
  • E-mail: lar@globeteam.com

Lars Øhrberg arbejder som forretningskonsulent og projektleder med speciale i forretningsgange. Med strategisk forankring fokuserer Lars på at skabe øget konkurrenceevne og forandringsberedskab gennem virksomheders samspil mellem forretning og IT på både ledelses- og operationelt niveau.

Lars Øhrberg har siden 1995 arbejdet som konsulent med overvejende fokus på realtidsprocesser indenfor sektorerne Telekommunikation, Finans og Billing. Hans seneste projekter spænder over specifikation af krav mod nyt core-banking system for Landesbank Rheinland-Pfalz i Luxembourg – Etablering af globalt enterprise arkitektur for Fortis gruppen i Bruxelles – Implementering af faktureringsløsninger for 10 millioner årlige fakturaer for Tele2 i Polen & Tjekkiet – Stabilisering og kontrol, over drift af billing systemer for Tango Millicom i Luxembourg med mere.

Lars Øhrberg byder på 10 års international arbejdserfaring på tværs af kultur- og sprogforskelle, og har arbejdet som projektleder, forretningskonsulent og forandringsleder i internationale miljøer i landene Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Schweiz, Østrig, Luxembourg, Polen, Tjekkiet, Danmark, Sverige, Belgien og Finland.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?