Vores Konsulenter

Lars Lohmann

Lars Lohmann

  • Team: Infrastruktur
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 3120 5120
  • Lync-nr: +45 8834 9509
  • E-mail: ll@globeteam.com

Lars Lohmanns fokus er primært inden for design, implementering, migrering og generel deltagelse i projekter, som er baseret på Microsoft teknologier. På den tekniske side arbejder han primært på Active Directory, System Center Configuration Manager, Citrix og klienter generelt, både Windows og øvrige mobile enheder, men også med mange andre områder inden for Microsoft infrastruktur.

Lars Lohmann har siden 1995 arbejdet som Microsoft konsulent for en lang række danske og udenlandske kunder og har beskæftiget sig med IT siden 1984. Lars arbejder typisk i tæt kontakt med virksomhedens egen IT-afdeling og har et stærkt ønske om at overføre så meget viden som muligt til IT-afdelingen, mens projektet er i gang. Lars er kendt for at være pålidelig og for at kunne lide at arbejde med dokumentation.

Lars har stor erfaring med udrulning af Windows klienter eller servere på en automatiseret metode. I dag sker dette helst med anvendelse af Microsoft Deployment Toolkit eller System Center Configuration Manager, og han har været teknisk ansvarlig og arkitekt på en række udrulningsprojekter.

Lars har gennemført flere Active Directory migrerings opgaver, hvor kunderne har ønsket at samle deres eksisterende infrastruktur i et nyt Active Directory. Lars har også udarbejdet Active Directory designoplæg for flere kunder. Lars er naturligvis også certificeret inden for Active Directory og en lang række øvrige Microsoft produkter.

Lars er oprindelig uddannet programmør, og det kommer ham til gode i forbindelse med, at der i dag er behov for øget automatisering. Automatiseringen foretages primært med Powershell eller VB script.

Lars’ rolle i forbindelse med projekterne er ofte som overordnet teknisk ansvarlig.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?