Vores Konsulenter

Lars Fruensgaard

Lars Fruensgaard

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2985 4515
  • Lync-nr: +45 88349515
  • E-mail: lf@globeteam.com

Lars Fruensgaard har 15 års erfaring inden for projektledelse, ledelse og Management consulting.

Projektledelse: Lars er certificeret projektleder med 10+ års erfaring med projekt-, program- og porteføljeledelse. Lars har erfaring med den fulde bredde af IT projekter – fra driftsorienterede projekter over application maintainance til tekniske implementeringsprojekter – herunder projekter med global delivery og/eller internationale leveranceorganisationer. Herudover har Lars stor erfaring med rådgivning omkring projektmodeller, etablering af PMO/projektkontor og porteføljestyring. Lars er certificeret underviser i PRINCE2 samt certificeret i AgilePM (agil projektledelse), MoP (porteføljestyring) og Change Management.

Management consulting: Lars er erfaren management konsulent med primært fokus på forretningsoptimering gennem brug af IT. Lars arbejder med forretnings- og procesanalyse, brugerprofilering, kravsspecificering, udvikling af Business case, værdibaseret analyse, løsningspecifikation og IT strategi. Lars har derudover mange års erfaring med håndtering af udbudssager – specielt offentlige udbud under EU’s udbudsregler – fra både kunde- og leverandørsiden. Lars har stor erfaring med de kommercielle aspekter og med koordineringen ifht. de tekniske og juridiske aspekter for at sikre kunden den løsning/leverandør, der bedst understøtter det faktiske behov.

Ledelse: Lars har 10+ års erfaring med ledelse af konsulentteams som team- eller projektleder, herudover 5+ års erfaring som personaleleder af konsulentafdelinger. Lars har både internt og eksternt erfaring med interim ledelse.

Generelt: Lars er samarbejdsorienteret, en stærk kommunikator og har gennemslagskraft på alle niveauer i organisationen. Som person er han struktureret, analytisk og udpræget stærk i kompleks problemløsning.

Gennem 15 år i IT branchen med involvering i en bred vifte af IT projekter har Lars opnået en solid indsigt i IT infrastruktur og IT løsninger på tværs af forretningen. Lars fungerer optimalt i spændet mellem den tekniske og den forretningsmæssige udnyttelse af IT og har stor erfaring med at være forretningens sparringspartner ifht. både intern IT og eksterne leverandører.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?