Vores Konsulenter

Lars Evers

Lars Evers

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 3010 2493
  • Teams: 8844 7633
  • E-mail: lev@globeteam.com

Lars Evers arbejder som management-konsulent – han er drevet af et entreprenant og analytisk mindset.

I næsten to årtier har han arbejdet med forretningsudvikling, digitalisering, innovation og innovationsprocesser, ligesom han har beskæftiget sig med organisationsudvikling og forandringsledelse, hvor han har været involveret i opgaver med høj grad af kompleksitet med topledelsen eller den øverste ledelse som sponsorer.

Lars har sit fundament i udførende roller som program- og projektleder, Change Manager og betroet rådgiver og har de seneste år arbejdet intensivt med business transformation og digitaliseringsstrategi, herunder Data Analytics, RPA, digital- og disruptive business development og rådgivning.

Lars har omfattende erfaring med at navigere og tænke fremad i forhold til strategiimplementering og forretningstransformationsprocesser – herunder at bygge bro mellem IT og forretningsenheder. Erfaringer, som også har givet ham en stærk bevidsthed og forståelse af de organisatoriske interafhængigheder og de udfordringer, der lurer, når IT ’kobles’ til forretning, kunder og marked. Erfaring og indsigt som Lars byder ind med, når han, ved hjælp at effektfulde metoder og stærk interessenthåndtering, hjælper organisationer med at forløse deres digitaliseringspotentiale.

Som person er Lars dynamisk og struktureret. Han besidder stærke interpersonelle færdigheder og er en empatisk personlighed, der gør det nemt for ham at skabe stærke samarbejdsrelationer.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?