Kristine Boas - Globeteam
Konsulent
Kristine Boas

Kristine Boas er informations- og cybersikkerhedskonsulent indenfor domænet governance, risk & compliance. Med en risikobaseret tilgang og forståelse for den konkrete forretning, hjælper hun med at identificere, prioritere og gennemføre sikkerhedsindsatserne, såvel som opnå og fastholde relevante certificeringer og revisionserklæringer.

Kristine bistår med design og effektuering af forretningsunderstøttende sikkerhedsstrategier, herunder implementering, ledelse og løbende drift/vedligehold af en lang række sikkerhedsstandarder, love og reguleringer (ISO27001+2, NIST, CIS, OWASP, GDPR, NIS, Cookiebekendtgørelsen, Sikkerhedscirkulæret mm.).

Med en baggrund som bl.a. CISO hos Kammeradvokaten, betroet sikkerhedsrådgiver hos Deloitte og Accenture samt informationssikkerhedsansvarlig og persondataansvarlig i Danske Spil og Naturstyrelsen, kommer Kristine med indsigt og erfaringer fra forskellige sektorer i det private såvel som i det offentlige.

Kristine er certificeret i CISSP, CCSP, CIPP/E, ISO27001 Lead Implementer, ITIL Foundation, PRINCE2 Foundation og Microsoft Azure Fundamentals, og har herudover også gennemført kurser i bl.a. Kriseskommunikation samt Brandingstrategi og kampagner ved DMJX.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler