Vores Konsulenter

Kim Overgaard Hansen

Kim Overgaard Hansen

  • Team: Dynamics
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 6073 5900
  • Teams: +45 8844 7651
  • E-mail: koh@globeteam.com

Kim Overgaard Hansen har i det meste af sin karriere arbejdet med enterprise- og løsningsarkitektur, .NET-udvikling, forretningsanalyse og projektledelse.

Som specialist inden for særligt Microsoft-teknologier har han en dyb indsigt i bl.a. Microsoft .Net, Microsoft Dynamics CRM-platformen og Microsoft SQL-server, hvor han primært arbejder med distribuerede og skalérbare applikationer og systemer samt migrering og integration af legacy-applikationer.

Kim er en erfaren udvikler og løsningsarkitekt med mere end 18 års erfaring fra både den offentlige og private sektor. Han har arbejdet med Microsoft CRM siden version 3.0 op til nuværende version Microsoft Dynamics CRM 365 og er fuldt ud certificeret.

Kims kerneområder er rådgivning og etablering af forretningsløsninger med korrekte integrationer og automatiserede processor inden for Microsoft Dynamics CRM 365 i forhold til den givne organisation.

I projekter indtræder Kim oftest i rollen som løsningsarkitekt og har dermed ansvar for behovsanalyse, kravspecificering, arkitektur- og løsningsdesign, integration, implementering, kvalitetssikring og idriftsættelse.

Således evner Kim både afklaring af krav og behov samt rådgivning til forretningen i forhold til teknologiske udfordringer, så de rigtige beslutninger kan træffes.

Kim har bl.a. arbejdet siden 2013 som løsningsarkitekt på Københavns Kommune Koncern Services CRM-løsning med 43.000 brugere, og har udviklet og implementeret integration mellem CRM og diverse interne systemer. Herunder bl.a. vedligehold af masterdata, integration til dokumenthåndtering, integration til e-Boks og logning af brugeradfærd.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?