Jesper Bremholm, Globeteam
Konsulent

Jesper Bremholm

Om Jesper Bremholm

Jesper er konsulent i Globeteams ICS-enhed, hvor hans primære fokusområde er forandringsledelse og organisatorisk udvikling i forbindelse med IT-projektimplementering.

Med mange års erfaring som forandringsleder har Jesper opbygget en imponerende track record inden for at navigere og implementere forandringer i organisationer, uanset om de er små eller store. Hans professionelle baggrund inkluderer tidligere stillinger som COO, Vice President og CPO, hvilket har givet ham solid erfaring i at arbejde på C-niveau. Jesper besidder en dyb indsigt i virksomheders kulturer, processer, arbejdsmetoder og de udfordringer, organisationer kan stå over for.

Jespers uddannelsesbaggrund inkluderer studier i strategi og forhandling på IMD i Schweiz. Han er oprindeligt uddannet som B.Sc. (E.E.) og EBA. Udover sin uddannelse har Jesper også investeret tid i at erhverve sig ekspertise inden for procesoptimering, herunder certificering i EFQMs excellence model samt flere leanuddannelser.

I sine ansvarsområder har Jesper ledet adskillige projekter, hvor hovedfokus har været at opnå kommercielle optimeringer. Dette har bl.a. inkluderet mål som forbedret kundetilfredshed, omkostningsminimering, omsætningsforøgelse, effektivisering af processer og hensyn til miljøpåvirkning. Ofte har projekterne inkluderet digitalisering af manuelle processer med store effektiviseringer til følge. Jesper har med succes benyttet PRINCE2 som rammeværktøj til projektledelse.

Jesper har tidligere været selvstændig konsulent, hvor han også arbejdede med internationale projekter.

Jesper er kendt for at have en stærk kommerciel orientering og er udpræget resultatorienteret. Han handler altid med høj integritet og følger en analytisk og struktureret tilgang til opgaver. Jesper er også kendt for sin empati, gode lytteevne og dygtighed inden for kommunikation. Hans evne til at skabe følgeskab gennem forandringer gør ham til en værdifuld aktør i enhver forandringsproces.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler