Vores Konsulenter

Jens Popp Lybye

Jens Popp Lybye

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Globeteam associate
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2185 8600
  • E-mail: jpl@globeteam.com

Jens Popp Lybye arbejder som seniorkonsulent med særligt fokus og kompetencer indenfor IT governance, IT-strategi og review, effektivisering af organisationer og processer, organisationsudvikling, projektledelse samt anvendt Enterprise Architecture.

Jens har gennem de sidste 25 år som leder og som konsulent arbejdet indgående med IT strategi og -teknologi samt forandringsprocesser og praktisk implementering – de sidste 10 år på VP niveau.

På strategisk niveau, har Jens stor erfaring i at udarbejde og implementere koncern IT strategier og den dertilhørende forandringsproces, organisatorisk implementering og opfølgning. På teknologisiden har Jens erfaring med anvendt arkitektur indenfor infrastruktur og applikationer i entreprise skala. Vedrørende drift af infrastruktur og applikationer har Jens dokumenteret erfaring i at opnå operational excellence og skabe fremtidssikrede og skalerbare platforme, der er optimeret på processer og økonomi.

Jens er en erfaren projektleder med speciale i at overtage og håndtere kriseramte og/eller problemfyldte projekter. Jens har undervist i projektledelse, udarbejdet metoder og har indgående kendskab til program- og porteføljestyring samt arbejde i og rundt om styregrupper. Han har branchespecifik erfaring fra såvel kunde som fra leverandørsiden i internationale koncerner indenfor IT, medicinal, og pension.

Som leder har Jens arbejdet indgående med kultur, forandring og medarbejdertilfredshed samt i at etablere projekt- og lederteams. Han er synlig, engagerende og målrettet og skaber resultater ved at motivere og inspirere andre til forandring og til at nå fælles mål. Jens skaber stærke netværk ved at bygge relationer i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere.

Jens er meget samarbejdsorienteret, en stærk formidler og kommunikator og har gennemslagskraft på alle niveauer i organisationen. Han er struktureret, analytisk og udpræget stærk i kompleks problemløsning.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?