Jakob Strøm - Globeteam
Konsulent
Jakob Birkelund Strøm

Jakob Birkelund Strøm har stor erfaring med og dyb forståelse for klassisk Microsoft-infrastruktur. Han har gennem tiden været på specialistniveau på flere produkter som Active Directory, Exchange 2007+-server samt hele System Center Suiten.

Jakob har de seneste år også været i flere lead-stillinger, som har givet ham indblik i forretningen ud over det tekniske. Beslutninger omhandlende cloud first-strategier i større virksomheder har givet ham indblik i større aftalegrundlag på ledelsesgangen. Den dybere forståelse for kode og udvikling har gjort hans tekniske forståelse for infrastruktur og Public Cloud dybere og nemmere at transitionere til.

Jakobs fokus har de sidste fem år været på Public Cloud (Azure). Automatisering og udvikling har i hans øjne aldrig været vigtigere end nu, hvor Public Cloud bliver normen. Firmaer kan spare mange penge og tid på at vælge Cloud Native-services i deres løsninger, og Jakob sætter ofte en ære i at vise fordelene til kunden, så de vælger rigtigt første gang.

Jakobs fokus er klart på automatisering og Public Cloud. Hans motto har i mange år været: ”Gør man ting i hånden mere end 10 gange, har man gjort det forkert fra starten.” Og ifølge Jakob er Public Cloud kun noget, man kan gøre succesfuldt, hvis man tænker anderledes, end hvad man hidtil har gjort. Udvikling bliver derfor ofte en naturlig del af kundens cloud journey.

Jakobs primære spidskompetencer er:

 • Cloud Adoption Framework (CAF)
  Har designet og implementeret mange Public Cloud-løsninger baseret på CAF. Både Greenfield Azure samt hybrid-scenarier på global basis.
 • C# / .NET-udvikling
  Udvikler alt fra SaaS til PaaS og har stor erfaring med Azure Integration-services (ofte kaldet FaaS), og kan herved lave integrationer og middleware mellem nye og gamle teknologier.
 • Enterprise IT Infrastructure
  Alt Microsoft “klassisk” infrastruktur.
 • Powershell
  Powershell er Jakobs første våben, når noget ikke kan løses smart. Han har skrevet flere større moduler til administration og automatisering for større kunder.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler