Konsulent
Helge Skov Djernes

Helge er en engageret, disciplineret og effektiv cybersikkerhedsrådgiver og -projektleder med fokus på effektiv levering og forankring af forretningsunderstøttende teknologi samt etablering af de tilhørende processer og governance.

Helge har 22 års erfaring indenfor IT og OT. Heraf 14 som program- og projektleder og sikkerhedsrådgiver indenfor primært finans-, medicinal-, forsynings- og transportsektoren.

Med afsæt i sin omfattende erfaring, forretningsforståelse og grundige industriindsigt kan Helge sikre forretningsværdi på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Helge er diplomatisk og dygtig til at styrke og pleje en stærk holdånd, samt bygge bro til andre interessenter. Han er vant til at samarbejde på tværs af organisatoriske niveauer og afdelinger i større og mindre danske og internationale organisationer.

Helge har foruden sine roller som program- og projektleder også i flere år været teamleder for en gruppe cybersikkerhedskonsulenter og har indgående erfaring med personalerelaterede opgaver, som forventningsafstemning, motivation, målsætning, konfliktløsning mv.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler