Vores Konsulenter

Frederik Hyslop Hvalkof

Frederik Hyslop Hvalkof

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 5389 4700
  • Teams: +45 8844 7609
  • E-mail: fhh@globeteam.com

Frederik er civilingeniør i software med speciale i kunstig intelligens. Han har således specialiseret sig i arkitektur og løsningsdesign, både inden for traditionel udvikling og kunstig intelligens (machine learning).

Frederik har erfaring som ledende udvikler og arkitekt både fra IT-branchen og finanssektoren, hvor han har arbejdet med enterprise-applikationer og fintech produktudvikling bl.a. ved brug af machine learning.

Teknisk er Frederiks arbejde kendetegnet ved høj kvalitet og effektiv kode, primært i Java og .Net, mens han har også arbejdet med en række cloud-løsninger, herunder særligt AWS. Endvidere har han beskæftiget sig med continuous integration & delivery pipelines til flere forskellige institutioner, heriblandt banker og brugervendte applikationer.

En dyb forretningsmæssig forståelse kombineret med teknisk robusthed og en solid finger på pulsen gør Frederik til en fremsynet sparringspartner både i udviklingsteamet og ledelsen.

Frederik har desuden en lederuddannelse fra IMD og er en effektiv faglig formidler – fx har han forestået en række workshops med fokus på ny teknologi i relation til konkrete problemstillinger og systemer.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?