Vores Konsulenter

Anja Pelle

Anja Pelle

  • Team: Leadership & Change
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 4188 1145
  • Teams: +45 8844 7645
  • E-mail: asp@globeteam.com

Anja er chefkonsulent indenfor Globeteams Leadership & Change-enhed med fokus på projekt- og personaleledelse, it-ledelse samt organisationsudvikling og procesoptimering.

Anja har med sine 30 års erfaringer fra konsulent- og it-branchen opnået en dyb indsigt i virksomheders virkemåde og udfordringer. Ved at koble sin viden indenfor it, forretning og organisationsudvikling sikrer Anja, at forandringer implementeres i overensstemmelse med de identificerede forretningsbehov.

Anja er en erfaren leder og har haft ansvaret for komplekse kontrakter og projekter på tværs af brancher, den offentlige og private sektor og har ageret som kunde, leverandør og som konsulent/rådgiver.

Anja har i sine opgaver formået at få samarbejde og kommunikation mellem forretning og it til at fungere. Det er Anjas forståelse for forretning gennem mange års ledelse i kombination med Anjas tekniske baggrund, som giver den unikke kompetence i at implementere forretningsstrategier og målsætninger.

En fællesnævner for langt størstedelen af de projekter, Anja har ledet, er mange aktører med ofte modstridende interesser og dermed et stort behov for at skabe fælles forståelse og motivation til at sikre resultater og fremdrift. Håndtering af netop dette dilemma er en af Anjas kernekompetencer.

Anja har evnen til at sætte sig ind i nye problemstillinger og med sin analytiske og pragmatiske tilgang at løse de opgaver, hun bliver sat overfor. Som person er Anja udadvendt og i stand til hurtigt at skabe relationer. Anja har evnen til at inspirere og motivere sine samarbejdspartnere med stor energi og klar kommunikation af retning.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?