Koncepter

Vejen til cloud

Styrk både it og forretning med et cloud set-up, som tager udgangspunkt i organisationens kompetencer, krav og målsætninger.

Kom godt i gang med at udnytte mulighederne i cloud-services. På kun 3 uger hjælper Globeteam dig med at få udformet et fremtidsbillede og et roadmap for et optimalt sourcing og cloud set-up, som tager udgangspunkt i din organisations kompetencer, krav og målsætninger og styrker både it og forretning.

Læs mere

Med den rigtige sourcing-strategi får du en it-service, der er optimeret til den omkringliggende organisation, men etablering af en optimal strategi er i dag en kompleks proces, hvor alt fra servere over basissoftware til forretningsapplikationer og udvikling/services kan outsources.

I processen med at udarbejde en samlet sourcing-strategi er et af de væsentligste elementer at fastlægge, hvordan din organisation kan anvende cloud services mest effektivt. Cloud løsninger kan give en række besparelser og fordele i forhold til bl.a. skalerbarhed og fleksibilitet, men de er langt fra universelle. En succesfuld anvendelse af cloud-services kræver derfor en række overvejelser om, hvilke systemer der med fordel kan outsources til skyen, og hvilke der evt. skal beholdes i eget hus eller outsources til andre leverandører.

Globeteam tilbyder en kort, effektiv proces for en afklaring og revurdering af organisationens nuværende leverandørsituation og eventuelle cloud set-up, samt udarbejdelse af et roadmap for, hvordan du kan optimere jeres sourcingmix og anvendelse af cloud-services fremadrettet.

Bliv klar til cloud – på kun tre uger

Med Globeteams koncept ”Vejen til cloud” får du på kun 3 uger en oversigt over din nuværende sourcing – og cloud-situation samt et fremtidsbillede og et roadmap for, hvordan organisationen bedst udnytter og får forretningsmæssig værdi af cloud-services.
Konceptet tager udgangspunkt i en analyse, hvor vi først vurderer din eksisterende infrastruktur-platform og forretningssystemer samt evaluerer outsourcede systemer og afdækker serviceniveauet. Vi afklarer ligeledes den organisatoriske situation, vigtige forretningskrav og in-house kompetencer.

På baggrund af denne analyse hjælper vi dig med at definere mål for og et billede af organisationens fremtidige sourcing og cloud set-up. Som et værktøj til dette gennemgår vi bl.a. de tekniske og forretningsmæssige argumenter, der er for at vælge forskellige set-ups af henholdsvis outsourcing, insourcing og cloud til de forskellige systemer og applikationer.

Tre trin til effektiv udnyttelse af cloud-services

“Vejen til cloud” består af følgende trin:

Uge1. Indsamling og gennemgang af data om det nuværende sourcing og cloud set-up.
Herunder interviews med CIO og driftschef.

Uge 2. Evt. supplerende interviews og afholdelse af sourcing- og cloud workshops.
1. Workshop: Her færdiggør vi i fællesskab beskrivelsen af organisationens nuværende sourcing- og cloud set-up og får defineret målene for et optimalt fremtidigt set-up.
2. Workshop: Her afslutter vi arbejdet med at beskrive det fremtidige set-up og udarbejder et overordnet roadmap for de aktivieter, der skal iværksættes,

Uge 3. Dokumentation og afrapportering.
Vi udarbejder en kort rapport, som vi gennemgår på et afrapporteringsmøde.


Koncepter

It-review

Gennemfør et it-review i samarbejde med Globeteam og få et klart billede af, hvor effektiv organisationens it-indsats er, og hvordan du kan øge modenheden og forretningsværdien af den fremadrettet.
Cases

Chatbotplatform i Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune vil bruge chatbotplatform til at automatisere dele af IT-afdelingens support til IT-brugere […]

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?