Koncepter

User profiling metode

Skab sammenhæng mellem forretning, it og brugere med Globeteams user profiling metode

Skab et øget forretningsmæssigt mindset i it-organisationen og gør forretningen og brugerne til omdrejningspunktet, så du kommer sikkert i mål med dine it-investeringer. Globeteam har udviklet en projektmodel og en unik user profiling metode, hvor brugerprofiler sammenstilles med forretningens mål og it-afdelingens behov for teknisk solide og driftsstabile løsninger. Effekten er mærkbar både internt og eksternt bl.a. i form af forbedrede processer og en øget kundeoplevelse.

Virksomheders it-investeringer skal understøtte og udvikle forretningen, og flere af vores kunder vælger derfor at gøre brug af Globeteams forretningsorienterede og brugerrettede metode til it-projekter, som maksimerer og dokumenterer projektets forretningsmæssige værdi.

Globeteam kan også hjælpe dig med at optimere virksomhedens investeringer i it. Vores projektmodel er baseret på mange års erfaring og konkrete kundecases og skaber rammerne for et effektivt forløb, der er tilpasset den enkelte organisation. Rammeværket indeholder bl.a. workshopforløb og dokumentskabeloner, projektmodel og projektplan, testplan og udrulningsplan samt user profiling metoden, som anvendes i arbejdet med at kortlægge og identificere brugernes behov for it-understøttelse inden valg og implementering af tekniske løsninger.

Gevinster ved Globeteams projektmodel og user profiling metode

  • Mekanisk effektivitet– bedre sikkerhed og performance – tidsvarende løsninger
  • Personlig effektivitet – fokus på brugeren sikrer løsninger, der understøtter de konkrete behov
  • Kollektiv effektivitet – fokus på forretningen sikrer, at de tekniske muligheder udnyttes på tværs
  • Øget selfservice – sparer tid og frustration – både i forretningen og it
  • Driftsoptimering – Sammenhæng på tværs af platforme og konsistent dokumentationsstandard

Indholdet i de respektive modeller er udviklet på baggrund af de erfaringer, vi har fra tidligere løsninger, og som allerede har vist værdi hos eksisterende kunder, herunder blandt andet Lundbeck, Brdr. Hartmann og Esbjerg Kommune. Dokumenterne kan også anvendes særskilt i forbindelse med konkrete tekniske projekter. Det kan for eksempel være en Citrix workshop, en Windows workshop, en Office workshop osv.

quote_icon Ved at involvere forretningen og brugerne fik vi et solidt grundlag og en kontekst at arbejde ud fra i forhold til  den tekniske løsning. Samtidig sikrede vi med user profiling metoden både synlighed og ejerskab for de  løsninger, som vi i it-afdelingen skulle til at levere.” Esben Foverskov, leder af IT infrastruktur, Esbjerg Kommune

Workshop og user profiling metode sikrer bedre forankring og udnyttelse af teknologien

Vi anbefaler, at du benytter dig af vores workshop modeller og user profiling metode for at afdække virksomhedens reelle behov og sikre en bedre forankring og udnyttelse af teknologien i forretningen og hos brugerne. Workshop metoden giver os mulighed for i tæt samarbejde med dig og repræsentanter fra virksomhedens enheder at komme med anbefalinger til en velfungerende it, som understøtter forretning og brugernes behov samt at udfærdige en plan for den påtænkte løsning.

Aktiv involvering af forretningen i designfasen er vigtig for at sikre it-afdelingen en forståelse af brugerens konkrete arbejdssituation og gøre det muligt at profilere brugeren ud fra de forretningsmæssige behov. Denne profil oversætter Globeteam sammen med it-afdelingen til konkrete brugertilpassede løsninger, der ligger inden for de tekniske og økonomiske rammer, som projektet er underlagt.

Udgangspunktet for Globeteams implementeringsmodel er:

  • Ved implementering af et standard it-system er 80-90 % kendt konfiguration
  • Vi styrer processen med et standard rammeværk
  • Vi fokuserer på de 10-20%, der skaber værdien for brugeren
  • Vi anvender en workshop model, der sikrer fokus og bruger kerneressourcernes tid optimalt

Gennemfør dit it projekt i samarbejde med erfarne og kompetence managementkonsulenter

Ydelserne leveres af managementkonsulenter med 15-25 års erfaring fra andre projekter og organisationer. Der sammensættes et team til den enkelte opgave, som har alle de nødvendige organisatoriske og ledelsesmæssige kompetencer for at kunne levere en behovsanalyse og forretningsorienteret it implementering. Projekterne gennemføres i tæt samarbejde med forretningen, brugerne og it-afdelingen for at sikre både synlighed og ejerskab hos forretningen for de løsninger, som it leverer.

Projektmodellen

 


Koncepter

It-review

Gennemfør et it-review i samarbejde med Globeteam og få et klart billede af, hvor effektiv organisationens it-indsats er, og hvordan du kan øge modenheden og forretningsværdien af den fremadrettet.
Cases

Danske Regioner sparer 650.000 kroner om året og øger sikkerhedsniveauet

Det er et fast element i Danske Regioners digitale strategi, at de jævnligt tilpasser […]

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?