Koncepter

Adgangsstyring

Styrk brugervenligheden og effektiviteten med en fødereret single sign-on løsning

Opnå effektiviseringsgevinster og styrk tilgængeligheden af dine digitale services ved at give medarbejdere og kunder ét samlet login til alle relevante applikationer – uanset om de er placeret i organisationen, hos partnerorganisationer eller i skyen. Med en fødereret single sign-on løsning forbedrer du brugervenligheden og adgangssikkerheden og opnår samtidig store besparelser på brugeradministration.

Der er mange gode grunde til at investere i en single sign-on (ofte forkortet SSO) løsning baseret på føderationsteknologi. Måske ønsker du at spare ressourcer til it-administration og helpdesk, måske har du behov for at tilbyde kunder, medlemmer eller eksterne samarbejdspartnere nem og fleksibel adgang til dine digitale løsninger, eller måske oplever du et behov for at kommunikere effektivt med alle medarbejdere i organisationen.

Unikke single sign-on løsninger til alle behov

I Globeteam har vi opbygget en helt unik kompetence inden for adgangsstyring baseret på føderationsteknologierne Active Directory Federation Service (AD FS) og Safewhere. Siden 2007 har vi leveret flere single sign-on løsninger til både offentlige og private organisationer. Herunder bl.a. Odense Kommune, Danmarks Miljøportal og PensionDanmark. Vores store erfaring gør, at vi kan tilbyde din organisation en unik fødereret SSO-løsning, som modsvarer jeres specifikke ønsker og behov i relation til adgangsstyring.

Afklar de direkte besparelser, du kan opnå med føderation og single sign-on

For at afklare hvilke fordele du kan opnå med en single sign-on løsning baseret på føderation, gennemgår vi i fællesskab din eksisterende it-infrastruktur med udgangspunkt i, hvordan du autentificerer dine brugere mod forskellige systemer, opbevarer deres informationer, og hvilke applikationer og logins de anvender. På den baggrund kommer vi med forslag til direkte besparelser og effektiviseringsgevinster samt et oplæg på den tekniske løsning. Eksempler på de forretningsmæssige gevinster, du kan opnå med en fødereret single sign-on løsning, er:

  • Øget produktivitet. Med SSO bruger dine medarbejderne mindre tid på logins i løbet af en arbejdsdag.
  • Frigivelse af ressourcer hos helpdesk. Antallet af supportsager om eksempelvis udløbne eller glemte passwords falder.
  • Færre ressourcer til brugeradministration. Med føderation administreres brugerne ét centralt sted.
  • Reducerede omkostninger til levering af flerfaktor-login. Med en føderationsløsning er det muligt at udsende engangskoder, hvilket ofte giver en stor økonomisk besparelse relativt til de SMS-baserede flerfaktorløsninger.
  • Større fleksibilitet. Applikationer og services kan flyttes til fx ”skyen” uden det medfører ændringer af løsning og login, ligesom løsningen kan tilgås fra alle typer af stationære og mobile enheder.
  • Reducerede omkostninger til licenser.
  • Øget sikkerhed. Med fødereret SSO har hver bruger kun et login, hvilket gør, at du kan stille højere krav til deres passwords samtidig med, at du med rollebaseret adgang sikrer, at brugerne ikke tildeles flere rettigheder end nødvendigt.

Workshop sikrer strategisk forankring

En fødereret single sign-on løsning udgør et væsentligt element i din it-infrastruktur og anvendes af alle i organisationen. For at sikre det størst mulige forretningsmæssigt udbytte af din SSO-løsning, anbefaler vi, at du gennemfører en workshop med Globeteams konsulenter. Her vil vi typisk interviewe en række repræsentanter fra forskellige forretningsområder for at afdække deres udfordringer og behov i relation til adgangsstyring. Workshoppen sætter både fokus på, hvilke gevinster du kan høste af allerede planlagte digitaliseringsprojekter og hvilke fremtidige aktiviteter, du vil kunne få værdi af. Under workshoppen identificerer vi også de tekniske forudsætninger, der skal være på plads, for at du kan komme i gang med føderation og single sign-on.

Med en workshop sikrer vi, at du får:

  • En fremtidssikret SSO-løsning, der understøtter organisationens langsigtede digitaliseringsstrategi
  • Optimalt udbytte på tværs af alle forretningsområder
  • En detaljeret beskrivelse af en passende teknisk løsning og en trindelt plan for, hvordan og i hvilket tempo det er mest hensigtsmæssigt for dig at tage føderationsteknologien i brug

Minimer risici med en SSO-løsning bygget af standardprodukter

Vi udvikler alle vores single sign-on løsninger på baggrund af gennemtestet og veldokumenteret standardteknologi, hvormed vi reducerer omkostninger, risici og tidsforbrug i implementeringsprocessen. Det er ligeledes en fordel for dig, at en del af føderationsteknologien er udviklet af Globeteam selv, idet vi meget hurtigt kan tilføje ny funktionalitet, som din organisation måtte efterspørge.


Koncepter

It-review

Gennemfør et it-review i samarbejde med Globeteam og få et klart billede af, hvor effektiv organisationens it-indsats er, og hvordan du kan øge modenheden og forretningsværdien af den fremadrettet.
Cases

Danske Regioner sparer 650.000 kroner om året og øger sikkerhedsniveauet

Det er et fast element i Danske Regioners digitale strategi, at de jævnligt tilpasser […]

Samarbejdet mellem Odense Kommune og Globeteam har engagementsmæssigt været outstanding. I løbet af 6 uger stod vi med en innovativ og fremtidssikker it-løsning, som giver de ansatte i kommunen mulighed for at logge på vores medarbejderportal med NemID.”
Allan Schiellerup Bager, Digitaliseringschef i Odense Kommune

Med løsningen er det blevet bedre for brugerne på den måde, at det er en simpel måde at logge sig på systemet, uanset om man skal logge sig på via NemID eller med en kode. Vi har ikke oplevet, at det har været en udfordring, tværtimod har det været nemt for dem at komme ind.”
Peter Juncker, It-direktør i PensionDanmark

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?