Om Globeteam

KOMBITs adgangsstyring er ikke bare teknik – Hvordan kommer din kommune i mål?

Kommunerne skal til efteråret tilkoble sig til KOMBIT-adgangsstyring, og den tekniske opkobling til KOMBITs testsystemer skal være gennemført inden 12. august. Parallelt skal den enkelte kommune have truffet beslutning om, hvordan I vil implementere brugerstyring i forhold til KOMBITs systemer. Globeteam tilbyder en analyse til en fast pris, som hjælper jer med de nødvendige afklaringer.

Foruden den tekniske tilkobling til KOMBIT står kommunerne overfor følgende opgaver: 

  • Delprojekterne for fagsystemerne (KY, KSD, SAPA m. fl.) skal træffe en række beslutninger om-kring jobfunktionsroller for fagsystemerne og sammenknytte dem til de konkrete rettigheder i fagsystemer – også kaldet brugersystemroller.
  • Desuden skal kommunen beslutte, hvilke former for dataafgrænsninger I ønsker – dvs. skal der være restriktioner på, hvilke brugere (eller organisatoriske enheder), der må arbejde med hvilke sagsområder (KLE-numre)?

Globeteam kan bistå jeres kommune med de ovennævnte opgaver samt den konkrete implementering af brugerstyringen, uanset om I bliver tilkoblet KOMBIT via ADFS eller Safewhere Identify. Globeteam er førende inden for implementering af adgangsstyring og har hjulpet ca. 2/3 af landets kommuner med føderation.

Globeteam tilbyder en analyse til en fast pris, som er målrettet jeres kommune, hvor vi i dialog med it-afdelingen og forretningen vil behandle spørgsmål omkring det tekniske løsningsdesign, placering af brugerdata, statiske og dynamiske brugerafgrænsninger og decentralisering og automatisering af brugerstyringsprocesser m.m.

Læs mere om analysen her

Kontakt

Per Andreasen
+45 2427 7131
pan@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?