IT koordinator til Globeteams Managed Services

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vi søger en IT koordinator til at styrke vores team og vores leverancer af Managed Services.

Er du dygtig til at jonglere flere IT-opgaver ad gangen, har du øje for detaljen, og er du god til at interagere med kunder?

Hvem er vi?

Vi er en ny afdeling i Globeteam, der er sat i verden for at levere Managed Services – eller ”IT Forvaltning”. Som leverandør af denne type service er vi ansvarlige for udvikling, vedligeholdelse, drift og overvågning af kundernes IT-infrastruktur og -systemer samt at levere den nødvendige tekniske og funktionelle support til deres forretning. Som IT koordinator vil du skulle binde de forskellige tekniske discipliner sammen til én helstøbt leverance gennem stærk kommunikation og kompetent styring.

Dine ansvarsområder

Som IT koordinator er du ansvarlig for at koordinere og overvåge vores IT-projekter – fra planlægning og gennemførelse til evaluering. Du vil have en central rolle i at sikre, at vores IT-aktiviteter forløber gnidningsfrit og effektivt, og at vores kunder oplever en høj servicekvalitet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Koordinering af IT-projekter, herunder planlægning, tidsstyring, risikostyring og projektrapportering.
 • Samarbejde med interne teams, eksterne leverandører og kunder for at sikre, at projekterne leveres til tiden og inden for budget.
 • Overvågning af IT-systemers ydeevne, løsning af tekniske problemer og kommunikation af disse løsninger til vores kunder på en letforståelig måde.
 • Vedligeholdelse af IT-projektdokumentation og rapportering til ledelsen om projektets status.
 • Opbygning og vedligeholdelse af stærke relationer til vores kunder.

Hvem er du?

Du kommer gerne med god erfaring inden for drift, support og Managed Services og har herigennem opnået en bred indsigt i IT-infrastruktur. Erfaringen kunne ideelt set også rumme løbende kundedialog på SLA-niveau, service delivery management samt håndtering af interessenter i en kunde/leverandør relation. Hvad angår teknisk forståelse vil det være et klart plus, hvis du kan relatere til full stack IT-leverancer og har erfaring med enten infrastruktur- eller applikationsdrift.

Derudover må du gerne have:

 • En bachelorgrad i IT, computer science eller lign. og/eller tilsvarende erhvervserfaring.
 • Stærke kompetencer inden for projektledelse og organisatoriske evner.
 • Evnen til at håndtere flere opgaver samtidigt.
 • En god forståelse for IT-infrastruktur og -systemer.
 • En proces- og compliance-orienteret tilgang til opgaverne.
 • Stærke kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt med evnen til at interagere effektivt med kunder.

Vi tilbyder

En givende hverdag i Globeteam, hvor folk trives. Globeteam er et unikt konsulenthus med stort fokus på vidensdeling og samarbejde, og du kan derfor sparre med virkelig dygtige specialister samtidig med, at der er god plads til det sociale. Du indgår dermed i et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi arbejder passioneret med kritiske tekniske problemstillinger og komplekse software platforme.

Derudover vil du få:

 • En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og hurtigt voksende virksomhed.
 • Dygtige kolleger i et stærkt og dedikeret team.
 • En kultur, hvor der er højt til loftet og stor fokus på trivsel og sociale aktiviteter.
 • En konkurrencedygtig løn og gode ansættelsesforhold.
 • Mulighed for professionel udvikling og videreuddannelse.

Er du den, vi leder efter? Så send dit CV til plp@globeteam.com. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Peter Laue Petersen på tlf.: 2597 7064.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Andre læste også
21. april 2023
Globeteam søger en struktureret regnskabsmedarbejder
Til vores administration søger vi en alsidig regnskabsmedarbejder på fuldtid, der vil være medansvarlig for det daglige bogholderi, månedsluk, regnskab mv.
18. april 2023
Globeteam søger erfarne management-konsulenter
Kan du levere rådgivning & implementeringsstøtte til vores kunder inden for bl.a. digital ledelse, IT-program- & projektledelse samt governance? Bliv managementkonsulent hos Globeteam
27. juni 2022
Globeteam søger Enterprise Content Management konsulent
Har du erfaring med salg af Microsoft løsninger og konsulentopgaver, og vil du være med til at vækste Globeteams forretning indenfor Infrastruktur, Cloud og Sikkerhed, samt udbygge vores leverancer med Microsoft CSP licenssalg?

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler