Infrastruktur

Teknisk understøttelse

Begræns nye investeringer og skab værdi i forretningen med en velfungerende it-infrastruktur

Virksomhedens it-infrastruktur er væsentlig for, at dine it-løsninger fungerer optimalt – og med den rigtige udnyttelse af teknologier kan du både begrænse investeringer og professionalisere virksomhedens it-ydelser. Globeteam hjælper dig med at opnå en fleksibel og skalerbar it-infrastruktur, som fremmer virksomhedens forretningsmæssige mål og giver fuld synlighed omkring de resultater, it-afdelingen leverer.

Vores kunder har brug for en kosteffektiv og håndterbar it-infrastruktur, som virker døgnet rundt alle ugens dage, og som samtidig opfylder virksomhedens stigende krav om integration af forskellige teknologier. Globeteam er i denne proces typisk ansvarlig for nøgleaspekter af udvikling, implementering, drift og vedligehold af virksomheders tekniske infrastruktur og systemplatforme.

Vi kan bl.a. tilbyde samarbejde omkring migrering, opsplitning og samling af infrastruktur, proaktiv overvågning af brugernes it-arbejdspladser for fx applikationsnedbrud og lange opstartstider, samt ydelser inden for mobile løsninger, self service løsninger, cloud løsninger og sikkerhedsløsninger m.m. Læs mere neden for.

Deltag i en workshop, der sikrer bedre forankring og udnyttelse af teknologien

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du benytter dig af en af vores workshop modeller for at afdække virksomhedens reelle behov og sikre en bedre forankring og udnyttelse af teknologien i forretningen og hos brugerne. Indholdet i de respektive modeller er udviklet på baggrund af de erfaringer, vi har fra tidligere løsninger, og som allerede har vist sin værdi hos eksisterende kunder, herunder blandt andet Lundbeck, Brdr. Hartmann og Esbjerg Kommune.

Workshop metoden giver os mulighed for i tæt samarbejde med dig og repræsentanter fra virksomhedens enheder at komme med anbefalinger til en velfungerende it-infrastruktur og udfærdige en plan for det påtænkte infrastrukturarbejde.

De fleste af Globeteams workshop dokumenter er delelementer fra vores userprofile/klient koncept, og kan anvendes særskilt i forbindelse med konkrete tekniske projekter. Det kan for eksempel være en Citrix workshop, en Windows workshop, en Office workshop osv.

Globeteams kernekompetencer inden for infrastruktur området

Globeteams kernekompetencer omfatter flere aspekter af virksomhedens omfattende it-infrastruktur og udnyttelse af teknologier. Blandt andet områder som:

 • Migrering, opsplitning og samling af infrastruktur: Typisk interessant ved opkøb af virksomheder, salg af virksomheder, opsplitning og samling af virksomheder. Her fokuseres ofte på Active Directory og applikationer, men også vores tilbud omkring føderation inddrages.
 • Arbejdspladsløsninger: Skal din virksomheds eksisterende klient platform udskiftes, og skal der f.eks. anvendes tynde klienter, Laptops, tablets? Skal løsningen være tilgængelig uanset, hvor brugeren er og både online og offline? Udgangspunktet for dette arbejde er ofte ny Windows platform, Citrix, RDS og virtuelle desktop løsninger.

Ud over ovenstående kan Globeteam tilbyde samarbejde omkring større eller mindre infrastruktur implementeringer, herunder:

 • Dokumenter tilgængelig på tværs mellem alle typer af enheder som dropbox, men med øget fokus på sikkerhed (Citrix ShareFile og Microsoft Work Folders)
 • Backup af data lokalt og til sky tjenester både fra servere og klienter (System Center Data Protection Manager).
 • Bruger indstillinger og applikationer, der deles mellem alle typer af enheder og løsninger, så virksomhedens programmer altid er tilgængelige (UE-V, APP-V, Gruppe politikker, Profil håndtering, Redirected folders og Offline Files).
 • Sikkerheds løsninger omkring adgang og antivirus (PKI infrastruktur, DirectAccess, NPS/Radius, Onetime passwords/2 faktor adgang og Endpoint Protection)
 • Hardware Virtualisering (Hyper-V, VMware, System Center Virtual Machine Manager og Azure).
 • Levering og sikkerhedsopdateringer af applikationer og systemer, herunder også produkter fra 3. parts leverandører (System Center Configuration Manager, Secunia, Alteris)
 • Mobile løsninger til for eksempel overvågning af temperatur, mennesker og produkter, men også styring af mobile enheder (WiFi løsninger, RFID og RTLS løsninger, XenMobile og Intune).
 • Sky løsninger, hvor dele af den eksisterende infrastruktur flyttes til løsninger i skyen og den dertil hørende sameksistens (Office 365, Azure og ADFS).
 • Self service løsninger, så brugerne f.eks. selv kan skifte et password, de har glemt, selv kan tildele udvalgte rettigheder som midlertidig lokal administrator adgang og applikations portaler til installation af valgfrie programmer.

Ovenstående er et udvalg af vores tekniske it-kompetencer. Står du over for et it-projekt, hvor du har brug for teknisk bistand eller viden, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak inden opstart.

Globeteams infrastrukturteam har de seneste år løst opgaver for organisationer som DI, Lundbeck, Udenrigsministeriet, Hartmann, Statens IT, Leo Pharma, Ferring Pharmaceuticals, Maersk Drilling, Maersk Oil og Esbjerg Kommune.

 

Implementering af Motorola MSP, og den udvikling Globeteam har gennemført, betyder, at vi uden store omkostninger kan in-stallere og opdatere håndterminaler og pristjekkere med ny funktionalitet efterhånden som vores butikker og kæder efterspørger disse. Tidligere måtte butikkerne selv foretage opdateringer i butikkerne, hvilket gav store omkostninger og mange fejlsituationer. I dag kan vi styre dette med MSP – det giver sikkerhed, lave omkostninger og fleksibilitet!”.
Svend Envoldsen, Coop It, Projektchef / It
Vi sparer både på hardware- og drifts-omkostninger. Samtidig er Banedanmarks it-miljø parat til, at vi kan opgradere klientinfrastrukturen til Windows 7 senere i år, og sløjfe endnu flere servere. Vi har mindsket udgifterne til ny klientinfrastruktur betydeligt derved.”
Mogens Pedersen, It System Arkitekt, Banedanmark

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?