Infrastruktur

Skype for Business/Teams

Få en fleksibel, sikker og kosteffektiv kommunikationsplatform med Skype for Business og Teams

Styrk produktiviteten og samarbejdet i din organisation med kommunikationsplatformen Skype for Business/Teams. Globeteam kan hjælpe dig med at implementere end-to-end løsninger, som er konfigureret og designet i overensstemmelse med Microsofts best pratices, og som er forankret i organisationen. 

Der kan være mange gode grunde til at søge hjælp til Skype for Business/Teams. Virksomhedens kommunikation foregår måske på forskellige tekniske platforme uden sammenhæng, måske er den gamle telefoniplatform (PBX) udtjent og meget dyr at servicere, eller måske skal jeres nye PBX integreres med Skype for Business/Teams. Det kan også være, at I ønsker at koble telefoni på Office 365, eller måske har I allerede implementeret Skype for Business og er klar til at migrere til Microsoft Teams.

Et stærkt hold af erfarne konsulenter

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne hold af 14 Skype/Teams specialister, som alle har over 50+ deployments og er certificeret inden for MCSE Communication. Flere af konsulenterne har også opnået den nye ”Microsoft Service Adoption Specialist” certificering, som handler om at kunne planlægge og gennemføre succesfulde migreringer.

Globeteams konsulenter har opbygget en stærk kompetence og erfaring og har leveret flere Skype for Business/Teams løsninger til både private og offentlige organisationer herunder bl.a. Kromann Reumert, IBC A/S, Udenrigsministeriet og NAC, hvor vi har ydet rådgivning og typisk har været ansvarlig for design, implementering, integration, migrering og support af Skype for Business løsninger samt bistået med organisatorisk forankring og undervisning.

Alle konsulenter kan også hjælpe med hele økosystemet rundt om Skype/Teams-løsningerne, dvs. kontaktcenter, gateways, omstillingsborde, møderumsløsninger m.v., hvor vi også gerne hjælper jer med valg af de rigtige platforme.

Globeteams forretningsmodel sikrer, at det er den samme konsulent, som er tilknyttet hele vejen igennem projektet, og at vi kun tilbyder konsulenter med et højt kompetenceniveau.

Mød holdet

Frank Eller
Jan Pries 
Karsten Kongstad Jakobsen
Lars Sørensen
Steffen Puck Rasmussen
Thomas Juhl Olesen
Ulrik S. Andreasen
Carsten Lund Meilbak
Kenneth Meyer-Lassen
Laurits Kofoed
Lasse Dommerby Krarup
Jesper Krogh
Kasper Nørregaard
Nikolai Koldegaard

Få en optimal implementering af Skype for Business/Teams – begynd med en workshop eller et scoping møde

For at sikre det størst mulige forretningsmæssige udbytte af din Skype for Business/Teams løsning anbefaler vi at indlede projektet med en workshop og/ eller et scoping møde, hvor vi sammen afdækker projektets stakeholders og identificerer virksomhedens behov. Herefter gennemfører vi i samarbejde en stramt styret proces med design, workshops, prerequisites, teknisk og organisatorisk implementering, træning og uddannelse samt overlevering og dokumentation af løsningen.

Den tekniske implementering er fundamentet for, at projektet bliver en succes, og her har Globeteam på baggrund af de erfaringer, vi har fra tidligere løsninger, udviklet en gennemarbejdet og fast styret metode for implementering af Skype for Business/Teams, hvor der rapporteres løbende til stakeholders og arbejdes med change management i projektledelsen for at undgå, at scope bevæger sig væk fra det aftalte.

Med workshoppen sikrer Globeteam desuden, at du undgår silotænkning i forhold til de mange forskellige vinkler, man kan anskue Unified Communications løsninger ud fra, og at virksomhedens Skype for Business/Teams løsning understøtter forretningens behov og mål og giver fuld synlighed omkring de resultater, it-afdelingen leverer.

Opnå store besparelser og mere produktive medarbejdere med Skype for Business/Teams

De konkrete besparelser er naturligvis meget afhængige af den enkelte virksomheds dagligdag og metoder. Globeteams konsulenter kan hjælpe med at opsætte en ROI for projektet og sætte konkrete tal på de enkelte områder i samarbejde med virksomheden.

Det er ikke usandsynligt, at en virksomhed kan få 1,5-2 timers ekstra effektiv arbejdstid pr. uge ud af en succesfuld Skype for Business/Teams implementering. For virksomheder med flere lokationer og intern rejsetid er tallet oftest meget højere.

De forretningsmæssige fordele ved en Skype for Business/Teams løsning omfatter typisk:

  • Besparelser på telefoni ved at anvende internettet.
  • Besparelser på rejseaktivitet ved at erstatte en delmængde af virksomhedens møder med videomøder.
  • Besparelser på service på udtjente PBX telefonsystemer.
  • Bedre understøttelse af medarbejdernes arbejdsformer og behov.
  • Bedre mulighed for virksomhedens medarbejder at arbejde hjemmefra med deres lokalnummer og vante redskaber.
  • Mindre spildtid i forbindelse med søgning af kollegaer.
  • Indbygget mulighed for at afholde webkonferencer med eksterne og strategiske deltagere.
  • Indbygget mulighed for at hoste egne, gratis telefonkonference.

 

Skype for Business vs Teams:

I september 2018 meddelte Microsoft, at de fremover vil satse på Teams til kommunikation for Office 365-brugerne, og at Skype for Business over de næste par år gradvist bliver smeltet ind i Teams.

Teams indeholder de chat-, telefoni- og videofunktioner, man kender fra Skype for Business, men samtidig er Teams en noget bredere løsning til samarbejde, som bl.a. giver mulighed for fildeling og integration med andre Office 365-programmer, så brugere fx kan redigere et Word-dokument direkte i Teams.

 

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?