Infrastruktur

Få styr på sikkerheden i virksomhedens AD-løsning

Globeteam tilbyder at gennemføre et sikkerhedsreview af jeres AD-implementering

AD-løsning

Active Directory (AD) er en helt afgørende teknologi i de fleste virksomheder, hvor AD’et bruges til at holde styr på blandt andet adgangsrettigheder, politikker og nye software-udrulninger.

Netop fordi AD’et indeholder vigtige data, bør man være ekstra på vagt over for forsøg på digitale angreb og løbende foretage review af virksomhedens AD-implementering og de arbejdsgange, der er knyttet til it-anvendelsen. Dermed undgår man kompromittering af e-mail-konti og tab af kostbar data.

Som et led i at opruste den digitale sikkerhed tilbyder Globeteam at gennemføre et sikkerhedsreview af organisationens AD-implementering og på den baggrund komme med konkrete anbefalinger til forbedringer og oplæg til, hvordan sikkerhedsniveauet for virksomhedens helt afgørende AD kan styrkes fremadrettet.

Globeteams erfaring er, at sikkerhedshændelser relateret til virksomhedens AD ofte opstår fra tyveri af loginoplysninger og et uklart indhold i AD, såsom ubenyttede brugerkonti og konti uden passwords; men også at ansvaret for virksomhedens AD ofte ligger hos flere administratorer, så overblikket og ansvaret for, at systemet videreudvikles og fungerer i det daglige, risikerer at falde mellem flere stole og derved svække virksomhedens sikkerhedspolitik.

Sådan hjælper Globeteam

Globeteams risikovurdering af virksomhedens AD-miljø tager udgangspunkt i det aktuelle trusselbillede samt eventuelle sårbarheder i de arbejdsgange, der er knyttet til it-anvendelsen. Vi tilbyder at gennemføre en analyse, der blandt andet afdækker følgende:

Analyse af AD’et

  • Sikkerhed, validitet af data
  • Konfiguration og forslag til optimering af denne
  • Analyse af konti
  • Integrationer til AD’et

Præsentation af findings

  • Prioritering af indsatsområder
  • Quick Wins, alvorlige risici m.m.

Tryghed for den fremtidige drift

  • Man kan ikke bygge på et usikkert fundament

På baggrund af AD-analysen udarbejder vi en rapport om resultatet, som indeholder anbefalinger til prioriterede tiltag og løsninger. Rapportens indhold gennemgår vi på et afrapporteringsmøde, som kan danne grundlag for beslutninger.

Stærkt team af AD-specialister

Globeteam råder over et stærkt team af AD-specialister, som har gennemført sikkerhedsreview af en lang række private og offentlige organisationers AD-løsning, og som har påvist umiddelbare Quick Wins vedrørende sikkerhed eller driftsstabilitet.

Vi har stor erfaring med at designe og implementere AD-løsninger, som er konfigureret i overensstemmelse med Microsofts best pratices, og som er forankret i organisationen og understøtter forretningens mål.

Se 7 gode grunde til sikkerhedsreview her

Kontakt Globeteam for at høre mere om, hvad vi konkret kan gøre for at ruste din virksomhed til at få styr på sikkerheden i AD’et.

Henrik Gissel Szokody
Mobil: +45 4245 8797
E-mail: hgs@globeteam.com
Peder Lind Sørensen
Mobil: +45 3074 7474
E-mail: pls@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?