Infrastruktur

Azure

Reducer dine it-omkostninger med Microsoft Azure

Forretningens krav til it-afdelingen har ændret sig over de seneste år. Fra i overvejende grad at handle om høj oppetid, stabilitet og forudsigelighed, stilles der flere og større krav til fleksibilitet, agilitet og skalering, når forretningen har behov for infrastrukturydelser. Med den rette opsætning af et Microsoft Azure miljø kan Globeteam hjælpe dig med at honorere kravene fra forretningen og samtidig reducere it-omkostningerne.

Forretningens krav kommer på basis af, at forretningen ikke ønsker at være hæmmet i deres arbejde med f.eks. udvikling mod nye markeder, bedre slutkundeoplevelse, databearbejdning og Business Intelligence, performance eller test af ny funktionalitet i forretningsløsningerne.

Kravene giver rigtig god mening i forretningen, men kan være svære at understøtte fra it – og her kommer Microsoft Azure ind som en mulighed for at understøtte forretningens krav. Azure er kort og godt Microsofts cloud-platform, som er en voksende samling af komplementerende tjenester – beregning, lagring, data, netværk og app – der hjælper dig med at gøre tingene hurtigere og reducere it-omkostningerne.

 Kom godt i gang

  • Hvilke servere kan med fordel placeres i Microsoft Azure IaaS?
  • Hvad skal der til?
  • Hvordan kommer vi i gang?

Globeteam tilbyder en Azure Jump start ydelse, som hjælper jer i gang med at benytte Microsoft Azure som en del af jeres infrastrukturløsning.

Vi hjælper jer med at kortlægge jeres nuværende serverpark, finde oplagte kandidater til Microsoft Azure, og vi migrerer som en del af opgaven de første 5 servere sammen med jer.

Vi binder den eksisterende infrastrukturplatform sammen med Microsoft Azure, så Microsoft Azure serverne optræder som en del af jeres infrastruktur.

Derudover får I undervisning i og en introduktion til, hvordan Microsoft Azure kan benyttes til at understøtte forretningens krav til netop det, der er vigtigt for jeres organisation.

Vi tilbyder dette:

  • Kortlægning af nuværende serverpark
  • Klassificering af servere og udvælgelse af Microsoft Azure emner
  • Oprettelse af forbindelse til Microsoft Azure
  • Migrering af 5 servere til Microsoft Azure
  • Undervisning i brug af Microsoft Azure

Læs her hvordan Nordic Aviation Capital har flyttet hovedparten af virksomhedens services fra den hardwarebaserede serverinfrastruktur ud i Microsoft Azure, og se hvilke fordele virksomheden har opnået.

Nordic Aviation Capital er verdens førende, selvstændige virksomhed inden for leasing og finansiering af mellemstore turboprob-fly til flyselskaber, virksomheder og organisationer.

Kontakt

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 3074 7474

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?