Infrastruktur

Infrastruktur

Vi hjælper dig med at optimere og modernisere virksomhedens it-infrastruktur

En velfungerende it-infrastruktur er afgørende for, om du får den fulde forretningsværdi af dine IT-løsninger. Globeteam kan hjælpe dig med at optimere og modernisere din it-infrastruktur, så den understøtter forretningen, og du opnår en stabil drift og en løsning som samtidig opfylder virksomhedens stigende krav om integration af forskellige teknologier.

Globeteam tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor infrastruktur fra strategisk rådgivning til teknisk bistand og implementering. Vi hjælper med alt fra enkeltstående opgaver til større pakkeløsninger og anbefaler vores kunder ved større og mere komplekse infrastruktur løsninger, der går på tværs af organisationen, at benytte sig af vores velafprøvede workshop modeller og metoder for at afdække virksomhedens reelle behov og sikre en bedre forankring og udnyttelse af teknologien i forretningen og hos brugerne.

Vores infrastrukturløsninger er typisk baseret på standardprodukter, hvor vi har stor viden og erfaring med hovedparten af Microsofts nyeste produkter, teknologier og metoder. De fleste af vores løsninger er dog specialdesignede, hvor vi udvider standardteknologiernes funktionalitet med det formål at lette brugen og øge dækningsområdet. Hermed opnår du en mere kosteffektiv løsning, som giver et større udbytte for din organisation.

Eksempler på nogle af vores kernekompetencer er:

  • Microsoft Teams – strategisk implementering af effektivt og omkostningsbesparende kommunikationsværktøj
  • Migrering, opsplitning og samling af infrastruktur – hvor fokus som oftest er på jeres Active Directory og applikationer
  • Desktop optimering og arbejdspladsløsninger – der som regel tager udgangspunkt i opgradering af Windows platform, Citrix, RDS og virtuelle desktop løsninger
  • Mobile løsninger til for eksempel overvågning af temperatur, mennesker og produkter – WiFi løsninger, RFID og RTLS løsninger, XenMobile og Intune
  • Cloud løsninger, hvor dele af den eksisterende infrastruktur flyttes til løsninger i skyen – fx. Office 365, Azure og ADFS

Globeteams it-infrastruktur team består af meget erfarne tekniske konsulenter, som har mange års ansættelse i store konsulentfirmaer eller ledende internationale virksomheder bag sig. Globeteams tekniske konsulenter forstår kundernes virksomhed og forretningsmæssige behov og evner at specialudvikle og implementere infrastrukturløsninger, som understøtter forretningens strategi og vision.

Globeteams tekniske konsulenter arbejder også ved større infrastrukturprojekter sammen med Globeteams strategi- og management konsulenter for at sikre, at du som kunde får en helhedsorienteret rådgivning, hvor teknologien forankres i forretningen og ikke står som et mål i sig selv, men bliver et middel til at styrke og skabe værdi for forretningen.

Mange af vores infrastrukturløsninger og tilgang til projekterne har allerede vist sin værdi hos eksisterende kunder, herunder blandt andet, Brdr. Hartmann, Lundbeck, Kromann Reumert, MT Højgaard, Rockwool, Udenrigsministeriet, Det Kongelige Teater og Esbjerg Kommune.

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?