Er du Globeteams nye Infrastruktur-konsulent?

Det får du

Som en del af Infrastruktur-teamet får du det bedste fra det at være selvstændig, men er stadig tilknyttet et hold af super kompetente kolleger.

Din arbejdsdag byder på divergerende arbejdsområder, hvor du i vid udstrækning har indflydelse på arbejdsbyrden. Den er præget af høj selvstændighed, ekstremt højtfagligt niveau og en teamkultur ud over det sædvanlige, hvor du har mulighed for at trække på og sparre med kompetente kolleger og indgå i teams, når opgaverne kræver det.

I dit team er der stort fokus på vidensdeling og samarbejde, og du kan derfor sparre med virkelig dygtige infrastrukturspecialister, samtidig med at der er god plads til det sociale. Du indgår dermed i et stærkt fagligt fællesskab, hvor man arbejder med kritiske tekniske problemstillinger og får lejlighed til at udvikle sig fagligt.

I Globeteam sidder en stærk administration, som tager sig af papirarbejde, kontrakter, salg, rammeaftaler, markedsføring, økonomi, fakturering m.m., og som giver dig en stærk platform at stå på, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer hos kunderne.

Sidst men ikke mindst er der en god sammenhæng mellem indsats og belønning, hvor Globeteams forretningsmodel gør det attraktivt at yde en ekstra indsats.

“Det var især muligheden for sparring med dygtige og erfarne konsulenter, en tilrettelagt 100 dages plan, samt det faktum at jeg ikke skulle bruge energi på det rent administrative i forhold til kontrakter med kunder,” Nikolai Koldegaard, Infrastruktur

Det får du
Du får det bedste fra det at være selvstændig, men er stadig tilknyttet et hold af kompetente kolleger
Læs mere >>

Hvem er du?
Du er en særdeles erfaren infrastrukturspecialist, og fagligt er du stærkt funderet
Læs mere >>

Mød Nikolai Koldegaard
Læs hvorfor Globeteam-modellen var den rigtige for ham
Læs mere >>

Opgaver i Infrastruktur-teamet
Det kan du komme til at arbejde med som konsulent i Infrastruktur-teamet
Læs mere >>

Følg Globeteams konsulenter på Instagram
Her kan du følge Globeteams konsulenter på projekter, til faglige møder, sociale arrangementer og meget mere
Gå til Instagram >>

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så send en ansøgning og et CV til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!