Om Globeteam

Hvad gør du, når cyberangrebet har lagt virksomhedens it ned?

Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt man som virksomhed bliver hacket, men snarere et spørgsmål om tid, før det sker. Derfor skal virksomhedernes nye sikkerhedsdagsorden omfatte end-to-end recovery-planer og et nul-punktsberedskab for it og forretning.

It-kriminalitet er på bagkant af cyberangrebet mod blandt andet A.P. Møller Mærsk i juni måned rykket øverst op på dagsordenen hos flere af landets store selskaber, der nu optrapper it-sikkerheden og indsatsen mod cyberangreb.

Udfordringen er, at erhvervslivets primære fokus ligger på at gardere sig mod angreb. Men hvad gør du, når angrebet er sket, og hele din virksomheds it er lagt ned? Har du styr på step nul – altså hvordan og i hvilken rækkefølge de første systemer og applikationer kommer op at køre igen, hvis alt it er dødt? Har du en plan for, hvordan du kan drive de mest kritiske dele af forretningen uden it? Er der mobiliserings- og kommunikationsplaner med klare prioriteter? Kan du isolere angrebet lokalt? Ved dine medarbejdere, hvad de skal gøre? Hvad med dine samarbejdspartnere, har de styr på sikkerheden?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, som Globeteams cyber assessment-gennemgang vil afdække og samtidig give jer input til virksomhedens contingency- og recovery-planer, og hvilke ændringer af jeres data og sikkerhedsstruktur, som bør styrkes.

Globeteams cyber attack-assessment

Globeteam hjælper private og offentlige virksomheder med en cyber attack assessment, og senest har vi haft travlt hen over sommeren med at hjælpe et dansk erhvervskoryfæ både under og i forbindelse med den efterfølgende nul-punkts-reetablering.

Globeteams cyber attack-assessment kan blandt andet hjælpe dig med at afklare:

  • Hvordan sikrer du, at din infrastruktur er bedst muligt rustet til at begrænse et angreb?
  • Hvordan driver du de mest forretningskritiske opgaver videre uden it?
  • Er nul-punktsberedskabsplaner og backup-processer opdaterede og sammenhængende?
  • Er planerne for mobilisering af it, ledelse, forretning og kommunikation på plads for hurtigt at få virksomhedens it genetableret, når virksomheden er ramt?

Gennemgangen udmunder i en rapport af resultatet med klare anbefalinger til prioriteringer af tiltag og løsninger, som vi gennemgår på et afrapporteringsmøde, og som kan danne grundlag for jeres beslutninger.

Hackerangreb er den nye, store væksttrussel, og med netop vores erfaring og konsulentkompetencer, der strækker sig over kompetente forretningskonsulenter og teknologiske specialister, kan vi identificere og udfordre dine konkrete sikkerhedsbehov.

Læs mere her om Globeteams leverancer indenfor sikkerhed og GDPR 

Har du spørgsmål, eller er interesserede i at høre mere om Globeteams cyber attack-assessment, så kontakt:

20161116_PeterLangvad_3857a

Peter Langvad
Mobil: +45 3086 4343
E-mail: pl@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?