Om Globeteam

Hvad betyder EU’s dataforordning for jeres organisation?

EU’s nye dataforordning stiller strenge krav til sikring og beskyttelse af personlige oplysninger samt dokumentation heraf.

Styr på data, teknik og processer

Alle organisationer skal nu have styr på, hvilke persondata der registreres i hvilke systemer, hvordan de er beskyttet, at organisationen har den krævede hjemmel for at registrere disse data, at de registrerede har fået ordentlig information om, hvad der registreres m.v.

Samtidig får de registrerede personer en række rettigheder, der vedrører indsigt i egne data, og som stiller nye krav til organisationerne. Endvidere skal organisationer nu reagere meget hurtigt på brud på sikkerheden og give myndigheder og berørte parter besked.

Derfor er en gennemgang af organisationens procedurer, politikker og systemer til håndtering af persondata både påkrævet og nødvendig.

Men hvordan bærer man sig ad med en sådan gennemgang, og hvordan sikrer man, at virksomheden efterlever alle nuværende og fremtidige påbud og kan dokumentere dem, således som dataforordningen foreskriver?

Alt det hjælper Globeteam dig med.

Download pdf’en, hvis du gerne vil vide mere om, hvilken betydning EU-forodningen har for din virksomhed samt hvordan Globeteam hjælper godt på vej.

Hent pdf’en her

Du kan også læse om de specifikke krav til din organisation og om, hvad Globeteam kan bidrage med i føljetonen om databeskyttelse og informationssikkerhed, som du finder her

Vi tilbyder bl.a.:

  • Analyse af din organisations håndtering af persondata og opstilling af en handlingsplan, for at I kan leve op til EU-forordningens krav
  • Dokumentation og implementering af de nødvendige processer og procedurer
  • Vurdering og tilpasning af jeres tekniske setup ud fra en risikovurdering
  • Adgang til et dokumentationsværktøj, som vil gøre det let at vedligeholde den nødvendige dokumentation

Kontakt:

Jesper Vraa Nielsen
Mobil: +45 2362 6962
E-mail: jvn@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?