Om Globeteam

Høj konsulenttilfredshed hos Globeteam

Hver konsulent og medarbejder har sin egen mening, men den bliver ikke altid hørt. Det gør den hos Globeteam. Globeteam har netop afsluttet en omfattende undersøgelse af konsulenternes tilfredshed, og det med et flot resultat, der giver os en solid platform at bygge videre på, og som samtidig kan hjælpe os med at adressere kundernes behov proaktivt og fastholde Globeteams høje kundetilfredshed.

Hos Globeteam hjælper undersøgelsen os med at vurdere konsulenternes tilfredshed og undersøge, hvad der betyder noget, og samtidig gør Globeteam til en attraktiv arbejdsplads – og resultatet af undersøgelsen er meget positivt.

Undersøgelsen viser, at 65% af vores konsulenter er meget tilfredse med at være i Globeteam, 32% er noget tilfredse, 3% er noget utilfredse, og 0% er meget utilfredse.

Yderligere viser undersøgelsen, at konsulenterne oplever Globeteam som en yderst attraktiv arbejdsplads set i forhold til andre konsulenthuse. Her er det vægtede gennemsnit 4,31 på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er det højeste.

Det, der er med til at gøre Globeteam til et attraktivt sted at fortsætte sin karriere, er ifølge konsulenterne det høje faglige niveau, den høje grad af selvstændighed, det stærke engagement og ikke mindst samarbejdet med ekstremt kompetente og ambitiøse kollegaer, hvor samarbejdet bringer forskellige kompetencer i spil for at finde de helt rigtige løsninger for vores kunder.

Undersøgelsen viser et rigtigt godt resultat, og det er en super flot platform at bygge forretningen videre på”, siger Globeteams bestyrelsesformand, Mogens Elsberg, CEO, Bluegarden om resultatet af undersøgelsen.

Værdifuld indsigt

Undersøgelsen er omfattende og spørger også ind til konsulenternes værdifulde viden om den virkelighed, kunderne opererer i, om situationen i markedet og om teknologiudviklingen.

Om undersøgelsen siger Globeteams administrerende direktør, Claus Moldow:

Vi har opnået et rigtigt godt resultat, som vi kan glæde os over, og som fortæller os, at vi har fat i noget rigtigt, og som kan hjælpe os med at gøre Globeteam endnu mere attraktiv for konsulenter og kunder. 

Udover at spørge ind til konsulenternes tilfredshed inviterer vi dem også til at fortælle om teknologiudviklingen og situationen i markedet, så vi ikke går glip af dyrebare indsigter. Indsigter som kan hjælpe os med at tage de bedste beslutninger for forretningen, og som kan bidrage til, at vi er i sync med markedet og kan skabe høj værdi for vores kunder.”

Sammenhæng mellem konsulent- og kundetilfredshed

Hos Globeteam efterspørger vi meldinger fra konsulenterne for at trække udviklingen af forretningen i den rigtige retning og motivere og inspirere konsulenter til målrettet at skabe et stærkt fællesskab, der kan være med til at tiltrække nye højt kvalificerede konsulenter og fastholde en høj tilfredshed blandt både konsulenter og kunder.

Flere studier påviser nemlig, at der er en tydelig sammenhæng mellem kundetilfredshed og medarbejdernes motivation og tilfredshed, og at niveauet af medarbejdernes tilfredshed har en (næsten) lineær sammenhæng med kundernes tilfredshed. (Kilder bl.a. Neel & McGregor, Primed to Perform, Harper Business 2015, A Meta-Analysis of Relationships Linking Employee Satisfaction to Customer Responses 2008).

Grundlæggende ved de fleste godt, også fra forskningsmæssige resultater, at der er en sammenhæng imellem konsulenttilfredsheden og kundetilfredsheden. Kundetilfredshed kommer med andre ord indefra, og for Globeteam er det derfor vigtigt at lytte til vores konsulenter og arbejde målrettet med resultatet for at fastholde og hele tiden forbedre vores konsulenters tilfredshed, ” slutter Kirsten Bodil Nielsen, kommunikationsansvarlig hos Globeteam og ansvarlig for gennemførelsen af undersøgelsen.

 

quote_iconJeg er stolt af at være en del af en professionel virksomhed med høje krav til erfaring og kompetencer!

quote_icon Samarbejdet mellem MEGET engagerede og dygtige kolleger sikrer værdiskabende løsninger til kunderne.

quote_iconJeg er stolt af at være et sted med mulighed for at samarbejde med kolleger med en faglighed over det normale gennemsnit!

Globeteams konsulenttilfredshedsundersøgelsen består af 55 spørgsmål, som er en blanding mellem multiple choice og åbne spørgsmål, hvor sidstnævnte inviterer til længere og mere uddybende besvarelser. 97% af Globeteams konsulenter har gennemført undersøgelsen, hvilket er en meget høj svarprocent og giver os et validt grundlag at vurdere ud fra og træffe strategiske beslutninger på baggrund af.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?