Om Globeteam

Globeteams Peter Schmidt på Microsoft Tech Summit i Stockholm

Den 17. – 18. april deltog Globeteams Peter Schmidt i Microsoft Tech Summit i Stockholm, hvor han i kraft af sin status som Most Valued Professional (MVP) var en af de eksperter, som deltagerne kunne spørge til råds om Microsofts cloud-teknologier. 

Microsoft Tech Summit er en todages læringskonference for it-professionelle og udviklere, som ønsker at styrke deres kompetencer inden for Microsoft Azure og Office 365. Tech Summit turnerer hele verden rundt, og d. 17. – 18. april var konferencen altså nået til Stockholm.

Under konferencen har deltagerne bl.a. mulighed for at tilmelde sig forskellige træningssessioner og hands-on workshops, overvære keynote taler og få svar på deres tekniske udfordringer hos Microsofts eksperter.

I Stockholm fungerede Peter Schmidt som en del af det såkaldte Expert Center på Community Hub standen, hvor han sammen med andre MVPere og eksperter fra Microsoft stod klar til at besvare spørgsmål og dele tips og tricks om bl.a. Office 365, Azure AD og Exchange. Peter assisterede desuden ved en workshop om Microsoft Teamwork.

“Det er altid interessant og værdifuldt at deltage på en konference som Tech Summit, hvor Microsoft leverer den nyeste information om deres cloud services, og hvor der ikke mindst er mulighed for at udveksle erfaringer og best practices med kollegaer, produktledere fra Microsoft og andre MVP’ere”, siger Peter Schmidt.

Læs mere om Tech Summit her

Læs mere om Peter Schmidts status som MVP her

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?