Om Globeteam

Globeteams erfarne konsulenter sikrer en systematisk og kontrolleret migrering til Skype eller Teams

Ønsker din virksomhed at opgradere jeres traditionelle PBX-telefonsystemer til Skype for Business? – eller skal I i gang med at bruge Microsoft Teams som det nye kommunikationsværktøj? Globeteams Microsoft Teams-konsulenter arbejder med solide metoder, der sikrer jer en god migrering uden ubehagelige overraskelser.

Erfarne, navngivne konsulenter

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne Microsoft Teams-hold med 14 fuldt certificerede Skype for Business og Microsoft Teams specialister, som kan håndtere hele processen omkring en Skype eller Teams migrering – lige fra indledende design, brugerprofilering og netværksanalyse til pilotprojekter, drift og organisatorisk implementering.

Flere af konsulenterne har også opnået den helt nye ”Microsoft Service Adoption Specialist” certificering, som netop handler om at kunne planlægge og gennemføre succesfulde migreringer.

Vi har erfaring fra en lang række migreringer hos både private og offentlige kunder, herunder bl.a. Kromann Reumert, Udenrigsministeriet og senest hos flyvirksomheden NAC, der med skiftet til en Cloud Voice kommunikationsplatform har reduceret deres telefoniomkostninger til en tiendedel af, hvad det kostede at drifte deres tidligere PBX-telefonicentraler:

“Den dag, vi gik live, var der selvfølgelig lidt nervøsitet i afdelingen, kom de nye numre nu over i Skype, fungerede alt, som vi havde planlagt og så videre. Men det gik over al forventning. Der har ikke været noget som helst at sætte en finger på gennem hele forløbet, og tidsplanen er blevet holdt. Det har været et rigtigt godt projekt,”siger Mads Krog-Jensen, Group Vice President IT i NAC. Læs hele casen her

Alle konsulenter kan også hjælpe med hele økosystemet rundt om Skype/Teams-løsningerne, dvs. kontaktcenter, gateways, omstillingsborde, møderumsløsninger m.v., hvor vi også gerne hjælper jer med valg af de rigtige platforme. Vores mission er dog ikke at være produktleverandører – vi agerer uvildigt og ufarvet, men vi kan hjælpe dig med at ramme rigtigt ud fra de krav, din virksomhed har.

Hos Globeteam vil du som kunde aldrig opleve at blive mødt af den superskarpe seniorkonsulent på workshoppen, hvor det så efterfølgende er en juniorkonsulent, der kommer og implementerer. Globeteams forretningsmodel sikrer, at det er den samme konsulent, som er tilknyttet hele vejen igennem projektet, og at vi kun tilbyder konsulenter med et højt kompetenceniveau.

Gennemprøvet framework til migrering

Når vi arbejder med fx opgraderinger fra Skype til Teams, anvender vi et kendt, gennemprøvet framework fra Microsoft, men har hver især egne tilretninger og forbedringer af enkelte trin eller processer.

Illustrationen viser den konkrete model for et typisk migreringsprojekt:

 

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i kundens konkrete situation, men vi anvender generiske metoder i processen som fx brugerprofilering, Network Readiness Assessment, struktureret pilot osv.

Vi kan hjælpe jer gennem hele migreringsprocessen, men vi elsker også at blive kastet ind midt i et projekt, der har brug for førstehjælp.

 

Fordele ved Skype/Teams:

  • Mulighed for at arbejde mobilt og fleksibelt fra forskellige steder og på forskellige enheder. Sparer tid og rejseomkostninger og understøtter medarbejdernes arbejdsformer og behov.
  • Kommunikationsformer, der passer til alle opgaver samlet på en platform: Telefoni, chat, videoopkald og onlinemøder. Styrker samarbejdet og vidensdelingen i virksomheden.
  • Store besparelser på drift og support.

Skype for Business vs Teams:

I september 2018 meddelte Microsoft, at de fremover vil satse på Teams til kommunikation for Office 365-brugerne, og at Skype for Business over de næste par år gradvist bliver smeltet ind i Teams.

Teams indeholder de chat-, telefoni- og videofunktioner, man kender fra Skype for Business, men samtidig er Teams en noget bredere løsning til samarbejde, som bl.a. giver mulighed for fildeling og integration med andre Office 365-programmer, så brugere fx kan redigere et Word-dokument direkte i Teams.

 

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?