Om Globeteam

Systematisk og kontrolleret migrering til Microsoft Teams

Kom sikkert i gang med Microsoft Teams

Globeteams konsulenter arbejder med gennemprøvede metoder, der sikrer jer en god migrering til Microsoft Teams uden ubehagelige overraskelser. Vi råder både over konsulenter med tekniske certificeringer og adoption-specialister.

Globeteams Microsoft Teams konsulenter

Erfarne, navngivne konsulenter

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne Microsoft Teams-hold med 13 fuldt certificerede Skype for Business og Microsoft Teams specialister. Vi kan håndtere hele processen omkring en Teams migrering – lige fra indledende design, brugerprofilering og netværksanalyse til pilotprojekter, governance, sikkerhed, drift og organisatorisk implementering.

Flere af konsulenterne har også opnået den nye ”Microsoft Service Adoption Specialist” certificering, som netop handler om at kunne planlægge og sikre succes med ibrugtagningen af Teams.

Vi har erfaring fra en lang række projekter hos både private og offentlige kunder. Herunder bl.a. Kromann Reumert og senest hos flyvirksomheden NAC, der med skiftet til en Cloud Voice kommunikationsplatform har reduceret deres telefoniomkostninger til en tiendedel af, hvad det kostede at drifte deres tidligere PBX-telefonicentraler:

“Den dag, vi gik live, var der selvfølgelig lidt nervøsitet i afdelingen, kom de nye numre nu over i Skype, fungerede alt, som vi havde planlagt og så videre. Men det gik over al forventning. Der har ikke været noget som helst at sætte en finger på gennem hele forløbet, og tidsplanen er blevet holdt. Det har været et rigtigt godt projekt,” siger Mads Krog-Jensen, Group Vice President IT i NAC. Læs hele casen her

Hos Globeteam vil du som kunde aldrig opleve at blive mødt af den superskarpe seniorkonsulent på workshoppen, hvor det så efterfølgende er en juniorkonsulent, der kommer og implementerer. Globeteams forretningsmodel sikrer, at det er den samme konsulent, som er tilknyttet hele vejen igennem projektet, og at vi kun tilbyder konsulenter med et højt kompetenceniveau.

Gennemprøvet framework for migrering til Microsoft Teams

Når vi arbejder med fx migreringer fra Skype til Teams, anvender vi et kendt, gennemprøvet framework fra Microsoft. I kraft af vores erfaring har vi hver især egne tilretninger og forbedringer af enkelte trin eller processer.

Illustrationen viser den konkrete model for et typisk migreringsprojekt:

Model til Microsoft Teams migrering

 

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i kundens konkrete situation, men vi anvender generiske metoder i processen som fx brugerprofilering, Network Readiness Assessment, struktureret pilotforløb osv.

Vi kan hjælpe jer gennem hele migreringsprocessen, men vi elsker også at blive kastet ind midt i et projekt, hvor der er brug for sparring eller kompetence til at nå i mål med projektet.

Skype for Business vs Teams:

I september 2018 meddelte Microsoft, at de fremover vil fokusere på Teams som det centrale element i en moderne samarbejdsplatform. Dette betyder, at Skype for Business funktioner over de næste år gradvist bliver smeltet ind i Teams, og forventeligt vil Skype for Business helt blive erstattet af Teams. Microsoft har allerede annonceret, at Skype for Business Online bliver trukket tilbage pr. 31. juli 2021.

Teams er den dynamiske komponent, som samler chat, telefoni, video og mødefunktioner, fildeling og kommunikationsfunktioner, og som integrerer med både den øvrige Office 365-platform og tredjepartsløsninger. Teams har indbygget sikkerhedsunderstøttelse og compliance.

 

 

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?