Globeteam valgt til SKI-rammeaftale for andet år i træk

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

SKI 17.11 Managementsupport

IT-virksomheden Globeteam er igen blevet valgt som leverandør til indkøbsaftalen SKI 17.11 Managementsupport. SKI-aftalen, som træder i kraft d. 10. februar, gør det langt mere enkelt for virksomheder i det offentlige system at finde den rette leverandør til deres specifikke behov.

Pressemeddelelse udsendt den 29.01.2020

Indkøbsaftalen SKI 17.11, som netop har været i udbud for anden gang, har til formål at gøre udbudsprocesserne omkring it-management support enklere for både leverandører- og for offentlige virksomheder, som ønsker at modtage ydelser på tværs af aftalens fem kompetenceområder:

  1. Strategi og organisationsudvikling
  2. Forretningsprocesser og effektivisering
  3. Analyser/evalueringer
  4. Systemer og styring
  5. Human Resources

Igen i år er konsulenthuset Globteam (17.11 Konsulenterne) blandt de ti udvalgte it-huse, som skal levere ydelser og ekspertrådgivning på de 2 største af rammeaftalens 5 områder – nemlig “Strategi- og organisationsudvikling” og “Forretningsprocessor og effektivisering”, som begge er områder, som ligger inden for Globeteams primære kompetenceområder.

Hos Globeteam er vi naturligvis stolte af igen i år at være blandt de udvalgte på rammeaftalen 17.11. Vi er et konsulenthus med en høj grad af erfaring og specialiseret viden på netop de to områder, som vi er udvalgt til på rammeaftalen, og vi ser frem til, at vi igen i år kan være samarbejdspartner på individuelle udfordringer omkring it-strategiske tiltag og effektivisering af forretningsprocesser i det offentlige,” siger Kristian Lykke fra Globeteam.

Gennem de seneste år er brugen af SKI-rammeaftaler steget blandt offentlige organisationer. Ifølge Globeteam kan den stigende interesse forklares med, at selve konceptet omkring rammeaftaler fungerer efter hensigten. Det er tidsbesparende, enklere at gå til og i høj grad med til at forenkle indkøbsprocesserne i det offentlige system – både for leverandører og kunder.

Med den direkte tildeling på baggrund af en opgavebeskrivelse kan kunderne nemt vurdere hvem af de leverandører, der er på rammeaftalen, der er den bedste kandidat til at løse netop deres specifikke opgave – og derved kan de gennemføre deres indkøb på få dage,” siger Kristian Lykke.

Aftalen forventes at træde i kraft den 10. februar 2020 og løber i to år med mulighed for forlængelse i yderligere to gange 12 måneder.

Du kan finde mere information mere om den nye aftale 17.11 Managementsupport på SKI’s hjemmeside

Se alle Globeteams SKI-aftaler her

Om Globeteam

Globeteam er et konsulenthus med høj faglighed i konstant vækst. Globeteam hjælper med at optimere forretningsprocessor og it med afsæt i dyb teknisk specialisering samt en solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser og leverancer indenfor og på tværs af tre hovedområder: Business consulting, infrastruktur og udvikling. Konsulenthuset udfører forskelligartede opgaver på SKI 17.11, 02.15 og SKI 02.18 for en lang række offentlige kunder, som Erhvervsstyrelsen, SKAT, Rigspolitiet, Universiteterne, Regionerne og Forsyningsselskaber.

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler