Om Globeteam

Globeteam udvider på kompetencefronten

Nye ansigter i administrationen

I Globeteam går det godt. Så godt, at vi i 2017 kunne sætte en flot omsætningsrekord, og det har betydet, at vi siden årsskiftet har kunnet byde et tocifret antal nye konsulenter velkommen i flokken.

Læs også: “Globeteam sætter omsætningsrekord med 36 pct. vækst”

Med de nye kompetencer i hus har det betydet, at der skal flere hænder til for at holde det interne maskineri kørende. Derfor har vi også udvidet i administrationsstaben med Philip Dall i rollen som ansvarlig for forretningsudvikling samt et glædeligt gensyn med Tina Mikkelsen i marketing. Derudover er Finn Højbjerg kommet med på administrationsholdet, hvor hans rolle er at assistere Globeteam med at adressere GDPR, ISO 27001, risikostyring m.m.

“Hos Globeteam har jeg mulighed for at beskæftige mig med en bred vifte af spændende opgaver inden for marketing og kommunikation i en organisation, hvor der sker mange nye tiltag og kommer mange nye konsulenter til. Det betyder, at der er masser af interessante historier og faglig viden at formidle,” fortæller Tina Mikkelsen.

Og Philip Dall supplerer:

“Når man bliver del af Globeteam, oplever man hurtigt, at man arbejder sammen med mennesker, der hver især er eksperter inden for deres felt, hvilket gør Globeteam til et spændende sted at arbejde! Samtidig er Globeteam et selskab i vækst, hvor ambitionerne om hele tiden at blive bedre prioriteres højt, hvilket igen skaber nogle spændende og motiverende rammer at arbejde i.”

I Globeteam er vi glade for at byde alle, konsulenter og administrativt ansatte, velkommen.

Velkommen til Finn Højbjerg, Tina Mikkelsen og Philip Dall
Fra venstre: Finn Højbjerg, Tina Mikkelsen og Philip Dall

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?