Om Globeteam

Globeteam tilbyder nye kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365-platformen

Forretningsrådgivning og teknisk implementering af Dynamics CRM

Med overtagelsen af konsulentvirksomheden M Solutions (læs mere her) kan Globeteam nu tilbyde vores kunder stærke kompetencer og stor erfaring inden for strategisk rådgivning, udvikling og implementering af CRM-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 samt integrationer til forretningskritiske systemer. 

Microsoft Dynamics 365 en integreret CRM- og ERP-platform i skyen med værktøjer til at digitalisere samtlige kundeprocesser og styrke både salg, marketing og kundeservice. Platformen er født ud fra en tankegang om at indsamle og anvende data på nye og smartere måder og forener teknologier som big data, machine learning og internet of things.

Med en CRM-løsning baseret på Dynamics 365 får din virksomhed bedre overblik over og indsigt i jeres kunderelationer og kan anvende kunderelateret data mere effektivt på tværs af forretningen.

Globeteams ydelser:

Forretningsrådgivning om dit Dynamics CRM-projekt. Globeteam kan hjælpe med at udforme en strategi fordin virksomhedes CRM-indsats og afklare, hvordan Microsoft Dynamics 365 bedst kan understøtte jeres forretningsmål og opgaveløsning. Når I taler CRM med os, er det ikke kun et spørgsmål om valg af system, men i højere gad et spørgsmål om, hvordan I kan etablere processer, der hjælper jer med at transformere data til viden, der skaber værdi for forretningen. Læs mere her

Teknisk implementering og tilpasninger af Dynamics. Globeteam kan bistå med teknisk rådgivning og konkrete udviklingsopgaver på Microsoft Dynamics-platformen. Vi sikrer, at din virksomhed får fuld værdi af jeres Dynamics CRM-løsning ved at implementere og skræddersy løsningen, så den understøtter netop jeres arbejdsprocesser. Herunder foretager vi integrationer til øvrige forretningsystemer som Microsoft Power BI og SharePoint, der kan skabe yderligere værdi af jeres kundedata. Læs mere her

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?