Globeteam styrker ledelsen

Skrevet af
Globeteam
Nyhed-Presse

Del indlæg

Søren Henriksen indtræder som ansvarlig for konsulentforretningen og Gorm Grosen Christiansen bliver ansvarlig for salgs- og markedsorganisationen

Konsulenthuset Globeteam styrker den øverste ledelse med udnævnelserne af Søren Henriksen som ansvarlig for Globeteams konsulentforretning og Gorm Grosen Christiansen som ansvarlig for Globeteams salgs- og markedsorganisation. De to indtræder samtidig i Globeteams ledelse.

”Vi har en plan om at vokse både organisk og via opkøb over de næste år, hvorfor tiden nu er til, at vi styrker vores ledelse, så vi på den måde får skabt bedre struktur og dermed frigjort kræfter til at udvikle forretningen. Det handler om at optimere og målrette markedsdialogen og sikre Globeteams kunder et endnu stærkere digitalt fundament. Det gør vi ved at sikre endnu bedre onboarding af nye kunder, styrke det fortsatte høje serviceniveau for eksisterende kunder, sikre fokus og ressourcer til udvikling og samtidig holde styr på alle de interne processer,” siger Globeteams administrerende direktør Claus Moldow.

Styrkelsen af ledelsen i Globeteam flugter samtidig den strategi, der blev lagt, da den nordiske private equity aktør Norvestor sidste sommer købte sig ind som ny hovedaktionær i Globeteam. Fonden købte sig til majoritetsposten via Kirk Kapital og selskabets ledelse, Claus Moldow og Morten Strunge Nielsen. Både Kirk Kapital og Globeteams ledelse er fortsat med som aktionærer med henholdsvis 25 pct. og godt 20 pct. af aktierne i selskabet.

”Globeteam har markedets bedste konsulentydelser indenfor IT (infrastruktur og udvikling), Management og cyber- og informationssikkerhed og har dermed en stærk position i Danmark. Vi ønsker i første omgang at bringe vores kompetencer og unikke forretningsmodel til det norske marked. Herefter er ambitionen, at vi vil ud i resten af Skandinavien. Hvis disse ambitioner skal indfries, er det helt afgørende, at vi har den rigtige ledelse i det rigtige set up. Det får vi nu,” siger Claus Moldow.

Søren Henriksen er ny i Globeteam. Han tiltræder sin nye stilling den 15. august. Han kommer fra KMD fra en stilling som executive vice president.

Gorm Grosen Christiansen har de sidste par år haft ansvaret for Risk & Security teamet samt drevet et tværgående sikkerhedsinitiativ i Globeteam. Han har en fortid som blandt andet Cyberchef hos Politiets Efterretningstjeneste og direktør i Deloitte.

”Jeg er naturligvis utrolig stolt af, at vi kan tiltrække så kompetente folk som Søren og Gorm. Jeg er glad for, at de nu har taget udfordringen op, og jeg glæder mig til, at vi sammen og ikke mindst sammen med alle de andre dygtige folk i Globeteam kan tage de næste skridt på den fantastiske rejse, vi er på,” siger Claus Moldow.

Udover udvidelsen i den øverste ledelse med Søren Henriksen og Gorm Grosen Christiansen er Christoffer Sørensen per 1. juni i år udnævnt til finansdirektør hos Globeteam. Han kom til Globeteam i september sidste år fra revisionsfirmaet PwC.

For yderligere oplysninger kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for Business consulting, infrastruktur, udvikling og cyber- og informationssikkerhed. 

Andre læste også
21. september 2022
Mød Mikkel Nordberg
Læs interview med Mikkel Nordberg fra Globeteams Infrastructure, Cloud & Security team, der beskriver teamet som et netværk for selvstændige på “ultra steroider”
PRM NIS 2
19. september 2022
NIS2 er dyrt for danske virksomheder
Et nyt Net- og Informationssikkerhedsdirektiv (NIS) kaldet NIS2 forventes at øge de danske virksomhedernes IT-udgifter med 10 pct eller hvad der svarer til 2,5 mia. kr.
Pressemeddelelse NIS2
14. september 2022
Invitation til NIS2-godmorgen-møde 29/9
Globeteam og PressConnect inviterer til godmorgen-møde d. 29/9, hvor vi sammen skal blive klogere på det nye NIS2-direktiv. Deltag og bliv rustet til de nye lovkrav.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler