Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vi søger en Senior Operations Specialist

Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.

Hvem er vi?

Globeteams Managed Service afdeling er sat i verden for at levere Managed Services – eller ”IT-forvaltning”. Som leverandør af denne type service er vi ansvarlige for udvikling, vedligeholdelse, drift og overvågning af kundernes IT-infrastruktur og -systemer, samt at levere den nødvendige tekniske og funktionelle support til deres forretning.

Dine ansvarsområder

Som Senior Operations Specialist vil du have reference til Peter Laue Petersen, der er VP i Managed Services teamet. I din nye rolle vil du, i samarbejde med vores kunder og resten af Managed Services holdet, blive ansvarlig for at optimere vores kunders driftsprocesser, der samlet set skal opfylde deres mål inden for drift og vedligeholdelse i et hybrid cloud miljø. Derudover vil du, alt afhængig af kundeopgave, skulle gennemføre løbende driftsopgaver, standardisere procedurer, sikre kvalitetsstyring, håndtere risici, analysere data, rapportere resultater og samarbejde med interne og eksterne interessenter – alt sammen for at sikre en effektiv drift og stærke kunderelationer.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der allerede har solid erfaring inden for flere dele af Managed Services området. Ideelt set kan du se dig selv i flere af nedenstående egenskaber:

 • Evnen til hurtigt at identificere og løse komplekse tekniske problemer.
 • Stærke samarbejdsevner, med evnen til at arbejde effektivt i tværfunktionelle teams.
 • Klar og overbevisende kommunikation, både skriftligt og mundtligt, med evnen til at formidle tekniske koncepter til ikke-tekniske stakeholders.
 • Evnen til at lede og koordinere projekter, herunder tidsstyring og ressourceallokering.
 • En vedvarende interesse i at holde dig ajour med de nyeste teknologier og praksisser inden for feltet og ikke bange for at tilegne dig ny viden.

Derudover skal du gerne besidde flere af nedenstående tekniske færdigheder:

 • Dyb forståelse af DevOps principper og praksis, herunder CI/CD-pipelines, automatisering og infrastruktur som kode.
 • Erfaring med drift og vedligeholdelse af løsninger i AWS og Azure, inklusive monitorering, fejlfinding og optimering.
 • Kompetencer i opsætning og konfiguration af AWS og Azure-tjenester, miljøer, herunder netværk, sikkerhed og skalerbarhed.
 • Solid erfaring med databaseadministration, herunder opsætning, performance tuning og backup/recovery.
 • Evner til at vedligeholde og optimere applikationer, sikre høj tilgængelighed og performance.
 • Grundlæggende forståelse for Azure og AWS-tjenester og -arkitekturer, hvilket giver mulighed for at arbejde i hybride cloud miljøer.

Som det sidste vil det være en fordel, at du har:

 • Certificeringer inden for relevante teknologier (f.eks. Azure, AWS, SQL).
 • Erfaring med container-teknologier som Docker og Kubernetes.
 • Forståelse for sikkerheds best practices og compliance standarder.

Hvad Globeteam tilbyder

Hos Globeteam bliver du del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har ”næsen i sporet”, samtidig med at vi går op i at have det sjovt. Vi gør meget for at sikre, at vi alle trives; både fagligt og socialt. Derfor holder vi bl.a. månedlige 1-til-1 møder mellem medarbejder og nærmeste leder og mødes jævnligt til sociale aktiviteter som fx middag, petanque, minigolf og meget andet. Desuden afholdes der hvert år julefrokost, forårskur, sommerkur mv. for både konsulenter og fastansatte i huset.

Udover dette er Globeteam også karakteriseret ved:

 • At have gode og hjælpsomme kollegaer
 • Et godt og uformelt arbejdsmiljø
 • En attraktiv løn
 • Frokostordning med indeholdelse af sodavand, kaffe/the, frugt og grønt samt snacks
 • Fleksible mødetider
 • Selvstændighed med mulighed for at præge egen hverdag

”Arbejdslivet i Globeteam byder på høj fleksibilitet, spændende ansvarsområder og et super kollegialt miljø, hvilket man som medarbejder har stor indflydelse på at præge. Jeg vægter især diversitet i arbejdsopgaver, frihed under ansvar samt udviklingsmuligheder højt, hvorfor valg af arbejdsplads netop faldt på Globeteam.”
Mads Lundbech Johnsen, Financial Controller i Globeteam.

Er du interesseret i ovenstående og kan se dig selv som vores nye kollega, så send gerne dit CV til VP, Peter Laue Petersen på plp@globeteam.com senest den 8/03/2024.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Globeteam:

Globeteam er et specialiseret IT konsulenthus i vækst, som hjælper med at optimere vores kunders IT- og forretningspotentiale med afsæt i digitalisering, teknisk specialisering og forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for management consulting, infrastruktur, udvikling, sikkerhed samt drift og vedligehold.

Vi bor i Virum, tæt på Sorgenfri station (S-tog), som ligger i en gåafstand på ca. 5 minutter fra kontoret.

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.
31. januar 2024
Globeteam køber norske Fifteen A/S
Det danske konsulenthus Globeteam har købt det norske IT-konsulent-selskab Fifteen A/S. Det norske selskab med hovedsæde i Oslo skifter med omgående virkning navn til Globeteam.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler