Om Globeteam

Globeteam søger en salgskoordinator til vores Infrastructure, Cloud og Security Team

Vil du med på holdet?

Har du erfaring med salg af Microsoft IT-løsninger og services, og vil du være med til at øge Globeteams fokus på at møde vores kunders behov for at kombinere Microsoft CSP-licenser med konsulentydelser? Har du kendskab til at arbejde med processer omkring Microsofts krav til guldpartnere og et højt drive og fokus på glade og tilfredse kunder? Så er du muligvis vores kommende salgskoordinator.

Til vores Infrastructure, Cloud og Security team søger vi en erfaren salgskoordinator til at støtte vores konsulenter og salgsteam. Teamet består i dag af flere end 40 fagligt dygtige konsulenter og et mindre salgsteam, som dagligt samarbejder for at yde den bedste service til vores kunder.

Du vil blive en del af en virksomhed med en markant vækstkurve, og som Kirk Kapital er medejer af. Din dagligdag bliver på kontoret i Virum, hvorfra du i et tæt samarbejde med teamet skal hjælpe med at styrke vores salgsinitiativer og samarbejde med Microsoft.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Assistance med Microsofts CPOR-programmer (krav til at opretholde guldpartner status).
 • Salg og rådgivning omkring Microsoft licenser på CSP-programmet.
 • Håndtering af kundeaftaler, udarbejdelse af konsulentbilag og opfølgning på leverancer.
 • Understøtte salgsledelsen med håndtering af udvalgte kunder.
 • Planlægning og styring af seminar og webinar afholdelse samt opfølgning med marketing ift. modning og konvertering af deltagere til konkrete salgsleads.

Dine kvalifikationer:

 • Erfaring med salg af Microsoft IT-løsninger og services.
 • Erfaring med Microsoft licenser, gerne CSP.
 • Erfaring med salg og markedsføring.
 • Kommerciel erfaring med teknisk forståelse
 • Struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og god til at arbejde med processer.
 • Udadvendt og har en positiv selvmotiverende tilgang til opgaverne og hverdagen.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en dynamisk hverdag i et team med meget kompetente, erfarne og dedikerede kolleger inden for Infrastructure, Cloud og Security. Vores projekter og kunder spænder vidt og tæller opgaver hos såvel offentlige som store private virksomheder.

I Globeteams Infrastructure, Cloud og Security team bistår vi vores kunder med at realisere værdien af deres IT-infrastruktur, så den understøtter forretningen og fungerer som fundament for virksomhedens digitale transformation. Vi er flere end 40 dedikerede konsulenter, og har et mål om at vokse yderligere i år både hvad angår omsætning og antal af konsulenter. Du bliver en del af teamets stærke salgshold og kommer til at indgå i et fagligt specialiseret team med et højt kompetenceniveau, hvor du vil have rig mulighed for faglig sparring.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men vi kan sammen med den rette kandidat eventuelt imødekomme et andet omfang af stillingen.

Lyder dette som noget for dig?

Så send din ansøgning senest den 20. maj. Send dit CV og en kort ansøgning til info@globeteam.com

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakt Peder Lind Sørensen på telefon +45 3074 7474 eller e-mail pls@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Mere om Infrastructure, Cloud og Security teamet

Infrastrukturen skal i stigende grad understøtte integration af forskellige teknologier og hybride platforme og samtidig understøtte en kontinuerlig opdateret IT-sikkerhed og regulativer. Brugerne skal sikres en optimal anvendelse af produkter og teknologier, netop for at understøtte forretningens behov.

Hos Infrastructure, Cloud og Security tilbyder vi derfor en bred vifte af ydelser – fra strategisk rådgivning, arkitektur og design til teknisk bistand og implementering, samt IT- og brugeradoption inden for Microsoft 365, Microsoft Azure, identitets- og adgangsstyring, sikkerhed og compliance, client, mobility, og application management, netværk, kommunikation og samarbejde samt relaterede løsninger.

Hvem er Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus i stærk vækst, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for business consulting, infrastruktur, udvikling samt cyber- og informationssikkerhed.

Det familieejede investeringsselskab Kirk Kapital overtog ved årsskiftet 2017/18 en ejerandel af Globeteam og ejer i dag 46 pct. af konsulentvirksomheden. Kirk Kapital indgår i Globeteams bestyrelse og ønsker at være en langsigtet investor. Den øvrige del af Globeteam ejes af ledelsen og en række konsulenter.

Du kan læse mere om Globeteams forretningsområder og om vores attraktive forretningsmodel på www.globeteam.com. På vores karrieresite finder du også interviews og videoer med vores konsulenter, hvor de fortæller om, hvorfor de har valgt at være en del af Globeteam.

Kontakt Peder Lind Sørensen, hvis du vil høre mere om lukning af ISDN

For mere information, kontakt:

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?