Globeteam søger en erfaren og ambitiøs Business Relationship Manager

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Klar til nye udfordringer som Business Relationship Manager?

Har du erfaring med salg af Microsoft løsninger og konsulentopgaver, og vil du være med til at vækste Globeteams forretning indenfor Infrastruktur, Cloud og Sikkerhed, samt udbygge vores leverancer med Microsoft CSP licenssalg til vores kunder. Så er du måske vores nye Business Relationship Manager.

Til vores Infrastructure, Cloud og Security team søger vi en Business Relationship Manager til at understøtte den fortsatte vækst i vores team, i tæt samarbejde med vores konsulenter og øvrige salgsteam. Teamet består i dag af flere end 40 fagligt dygtige konsulenter og et mindre salgsteam, som dagligt samarbejder for at yde den bedste service til vores kunder.

Du vil blive en del af en virksomhed med en markant vækstkurve, og hvis mål er at vokse yderligere de kommende år både hvad angår omsætning og antal af konsulenter. Vi søger derfor en erfaren og ambitiøs Business Relationship Manager, som i tæt samarbejde med teamet skal hjælpe med at styrke vores salgsinitiativer.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Salg af konsulentydelser og løsninger baseret på Microsoft Azure og Microsoft365
  • Håndtering af kundeaftaler og opfølgning på leverancer
  • I samarbejde med vores dygtige konsulenter i teamet vækste en eksisterende kundeportefølje primært hos mellemstore virksomheder i Danmark
  • Medvirke til at udbygge og fastholde vores Microsoft partnerskab

Dine kvalifikationer som Business Relationship Manager:

  • Erfaring med salg af Microsoft løsninger og services
  • Optimalt har du et godt netværk i Microsoft som er Globeteams vigtigste samarbejdspartner
  • Formår at omsætte konkrete løsningsforslag baseret på kundens købte licenser, og gerne med en vis teknisk forståelse
  • Kommerciel erfaring med teknisk forståelse
  • Struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og god til at arbejde med processer
  • Udadvendt og har en positiv selvmotiverende tilgang til opgaverne og hverdagen

Hvad tilbyder vi?

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job, hvor du bliver en del af teamets salgshold og kommer til at indgå i et fagligt specialiseret team med et højt kompetenceniveau og et stærkt eksekverings-DNA. Teamet er stærkt positioneret og er tildelt flere Microsoft specialiseringer bl.a. inden for Microsoft Teams og sikkerhed og er senest kåret som årets Modern Workplace Partner til Microsoft Partner Awards 2021.

Du får en dynamisk hverdag i et team med meget kompetente, erfarne og dedikerede kolleger inden for Infrastructure, Cloud og Security. Vores projekter og kunder spænder vidt og tæller opgaver hos såvel offentlige som store private virksomheder.

Du vil blive en del af en virksomhed med planer om yderligere vækst, og som fornyelig har indgået aftale med ny hovedaktionær, Norvestor.

Din dagligdag bliver på kontoret i Virum.

Stillingen er fuldtidsstilling.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning senest den 14. august. Send dit CV og en kort målrettet ansøgning til info@globeteam.com

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakt Peder Lind Sørensen på telefon +45 3074 7474 eller e-mail pls@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler