Om Globeteam

Globeteam skal i de kommende 4 år levere IT-konsulentydelser til Udenrigsministeriets IT-infrastruktur

Udenrigsministeriets udbudsrunde vedrørende levering af IT-konsulentydelser er netop afgjort, og det har resulteret i, at Globeteams erfarne konsulenter fremadrettet skal levere konsulentbistand til løbende analyse, forretningsudvikling, specificering og udvikling af ministeriets IT-infrastruktur. 

Globeteam er gennem en EU-udbudsrunde valgt af Udenrigsministeriet til at stå for ’Udvikling og driftssupport af IT-infrastrukturen’. Og når Udenrigsministeriet byder Globeteams konsulenter, som de næste fire år vil rådgive og vejlede om udvikling og drift af IT-infrastrukturen, velkommen, vil de hurtigt finde sig til rette. Den nyligt indgåede aftale falder nemlig i forlængelse af et langvarigt samarbejde om en lang række projekter – senest et samarbejde om udvikling af Udenrigsministeriets IT-infrastruktur, dekstop-miljø, unified communication og mobile løsninger.

Det betyder, at Udenrigsministeriet kan drage nytte af Globeteams solide kendskab til dets komplekse infrastruktur, som blandt andet omfatter én standardiseret global IT-infrastruktur i ministeriet i København og på de cirka 95 ambassader, generalkonsulater, handelskontorer og lignende rundt om i verden, og til selve organisationen. 

Vi er meget tilfredse med udfaldet af det netop gennemførte EU-udbud. Vi har haft et fortrinligt samarbejde med Globeteam og deres konsulenter og ser frem til at fortsætte samarbejdet omkring delkontrakt 4. Der er leverandørskifte på størstedelen af de 12 delkontrakter, vi har haft i EU-udbud, og det bliver en spændende udfordring af få det nye hold rystet sammen” lyder det fra Jess Pilegaard, IT-chef i Udenrigsministeriet.

Om Rammeaftalen

Rammeaftalen vedrører konsulentbistand til løbende analyse, specificering og udvikling af Udenrigsministeriets IT-infrastruktur, dmz-løsninger, internetbaserede adgangsveje, desktop-miljø, unified communication og mobile løsninger med henblik på en fortsat stabil og sikker driftsafvikling og ressourceeffektiv systemvedligeholdelse som grundlag for forretningsunderstøttende IT.

’Udvikling og driftssupport af IT-infrastrukturen’ er en delkontrakt med en estimeret værdi på 22.000.000 DKK.

Valget er faldet på Globeteam som leverandør af IT-konsulentydelserne blandt andet på baggrund af konsulenternes kvalifikationer i forhold til de udbudte opgaver. 

Om Globeteam

Globeteam er et konsulenthus med høj faglighed, konstant vækst og meget tilfredse kunder, og som hjælper med at optimere forretning og IT med afsæt i dyb teknisk specialisering samt en solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser og leverancer indenfor og på tværs af tre hovedområder: Business consulting, infrastruktur og udvikling.

Kristian Lykke
Telefon: +457026 2970
Mobil: +45 +45 2633 1112
E-mail: krl@globeteam.com 

Pressekontakt

Kirsten Nielsen
Telefon: +457026 2970
Mobil: +45 2873 2820
E-mail: kin@globeteam.com

Læs mere på www.globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?